28.11.2015-6.1.2016

Linnoitustontun reitti

2014_12_14 majakka

Lähde seuraamaan Linnoitustontun reittiä – nouda omatoimisen polun kartta Rantakasarmin matkailuneuvonnasta!

Suomi on tonttujen valtakuntaa. Jos oikein tarkasti katsoo, voi tonttuja nähdä melkeinpä missä vaan. Tontut ovat hyvin vanhoja ja viisaita ja asuvat usein vanhoissa linnoituksissa.

Suomenlinnan linnoitustonttu aloittaa jouluvalmistelut hyvissä ajoin ennen joulunviettoa. Linnoitustontun reitti on omatoiminen polku, jonka varrella voi seurata tonttujen puuhia eri puolilla linnoitusta.

Reitin kartan voi noutaa matkailuneuvonnasta. Kartta ja opasteet johdattavat pisteisiin, joista jokainen kertoo Suomenlinnan tonttujen touhuista. Kun poikkeat reitin kiertämisen jälkeen matkailuneuvonnassa, saat pienen palkinnon.

Reitiltä varrelta voi jakaa myös kuvan sosiaalisessa mediassa hashtagilla #linnoitustonttu. Kuvan jakaneiden kesken arvotaan neljän hengen lippupaketti ensi kesän Suomenlinnan lasten seikkailukierrokselle.

Reittiä voi seurata omatoimisesti 28.11.2015-6.1.2016. Palkinnon voi noutaa matkailuneuvonnan aukioloaikoina päivittäin klo 10-16.
Reittiä voi myös seurata opastetusti linnoitustonttu Kaarlen matkassa. Lisätietoa Linnoitustonttu Kaarlen tonttupolusta löytyy täältä.

Lisätietoa Linnoitustontun reitistä saat Suomenlinnan matkailuneuvonnasta: info@suomenlinna.fi, puh. 0295 338 410