12.2.2018

Hiihtolomalla Suomenlinnaan

Suomenlinnassa monet palvelut ovat avoinna kävijöille myös hiihtolomalla 19.–25.2.2018. Linnoitukseen voi lähteä vaikka tutustumaan Suomenlinna-museoon, syömään hyvin ja ulkoilemaan raikkaaseen meri-ilmaan. Mikäli suunnitelmissa on vierailla linnoituksen tunneleissa, kannattaa ottaa taskulamppu mukaan.

Saapuminen

HSL:n lautta kulkee aamusta iltaan. 15 minuutin lauttamatka on talvella elämyksellinen jäiden kolistessa lautan kylkiin. Tarkista aikataulut HSL:n sivuilta. Lautta on osa kaupunkiliikennettä, ja lautalla kelpaavat kaikki HSL:n liput.

Kulttuuria ja historiaa

Suomenlinna-museo on avoinna päivittäin. Perusnäyttely esittelee linnoituksen historiaa ja nähtävillä on myös mielenkiintoinen lyhytelokuva. Vaihtuvien näyttelyiden tilassa on esillä valokuvanäyttely Suomenlinna – Valon Saaret. Galleria Rantakasarmin näyttelyyn pääsee tutustumaan ti-su välillä ja taidekäsityöläisten työhuoneisiin perjantaisin Art Walk tapahtumassa. Opastettuja kierroksia järjestetään talvikaudella viikonloppuisin englanniksi.

Herkuttele

Osa Suomenlinnan ravintoloista ja kahviloista pitää ovensa avoinna nälkäisiä ja janoisia kävijöitä varten läpi vuoden ja myös hiihtolomaviikolla.

Matkailuneuvonta ja johdantonäyttely avoinna joka päivä

Suomenlinnan matkailuneuvonta palvelee päivittäin klo 10-16. Matkailuneuvonnasta kannattaa napata mukaan Suomenlinna-esite sekä Lasten Suomenlinna -kartta. Esitteet ovat saatavissa myös verkossa. Käydessäsi matkailuneuvonnassa voit samalla tutustua maksuttomaan johdantonäyttelyyn. Neuvonnassa pääset myös testaamaan virtuaalilaseja ja johdantonäyttelyssä on hyödynnetty lisättyä todellisuutta.

Katso kaikkien palveluiden tarkat aukioloajat kalenterista.

Tervetuloa talviseen maailmanperintökohteeseen!

Suomenlinnan matkailuneuvonta
Puh. 029 53 38 410
www.suomenlinna.fi
facebook.com/Suomenlinna
instagram.com/suomenlinnaofficial
twitter.com/SuomenlinnaWHS

Kaikki uutiset