Suunnittele käyntisi

Tähän osioon on koottu ohjeita ja aineistoa linnoitusvierailua varten. Täältä löydät tietoa Suomenlinnassa liikkumisesta ja linnoituksen päänähtävyyksien kautta kulkevasta Sinisestä reitistä.

Täältä löydät myös liikuntaesteisten vierailua helpottavat saavutettavuustiedot. Sivustolta löydät tietoa polkupyörätaksi Taksi Viaporista, jonka voit tilata käyttöösi joko soittamalla paikan päällä tai jo ennakkoon.

Etukäteen kannattaa tutustua myös Suomenlinna-esitteeseen, jota on saatavilla yhdeksällä kielellä. Tästä osiosta löydät lisäksi eri tarpeisiin räätälöityjä karttoja.

Voit myös lukea vinkit entistä kestävämpään vierailuun linnoituksessa.

 

Lennä linnoituksen yllä

Skyview-palvelun avulla voit valmistautua vierailuun tutustumalla linnoitukseen ilmasta käsin. Pääset kurkistamaan myös tunneleihin ja moniin sisätiloihin. Esityksestä on valittavana kesä- ja talviversio.

Palveluun

Aukioloajat ja tapahtumat

Suomenlinna on Helsingin kaupunginosa ja avoinna joka päivä ympäri vuoden. Kaikki matkailupalvelut ovat avoinna kesäkaudella, mutta palveluita on myös talvella. Katso kalenterista tiedot palveluiden aukioloista ja tapahtumista.

Kalenteriin