Kuvassa näkyy valkoinen kukkaketo, jonka taustalla Suomenlinnan muuria

Suunnittele käyntisi

Koronaturvallisuus

Helsingin kaupunginosana Suomenlinnaa koskevat samat korona-ajan säännöt kuin muutakin pääkaupunkiseutua. Ajantasaisen tilanteen voi tarkistaa THL:ltä. Avaa ohjeet THL:n sivuilta.

Kauniissa merilinnoituksessa voi nauttia palveluista, tapahtumista, kulttuurista, historiasta ja ulkoilusta merellisissä maisemissa. Tilaa ulkoiluun riittää hyvin. Tarkat tiedot auki olevista palveluista näkee päiväkohtaisesti aukiolokalenterista. Avaa aukiolokalenteri. Myös Suomenlinnan digiopas on hyvä apu vierailua varten, sillä se neuvoo reitit nähtävyyksien ja palveluiden äärelle. Avaa digiopas.

Vinkit turvalliseen vierailuun

  • Pidä mahdollisuuksien mukaan turvaväli toisiin seurueisiin.
  • Huolehdi käsihygieniasta. Palveluntarjoajien tiloissa on tarjolla käsidesiä ja käsienpesumahdollisuus.
  • Saavu vain terveenä!

Pidetään yhdessä huolta turvallisuudesta, kiitos.

Saapuminen Suomenlinnaan

Kauppatorilta päivittäin liikennöivän HSL:n lautan lisäksi linnoitukseen pääsee kesäkaudella Kauppatorin Lyypekinlaiturista FRS Finland/Suomen Saaristokuljetuksen vesibusseilla sekä arkisin Katajanokalta HSL:n huoltolautalla. Kaikilla aluksilla voi matkustaa ulkona, tarjolla on käsidesiä ja turvaväleistä muistutetaan. Siirry lukemaan lisää kulkuyhteyksistä.

Kysyttävää?

Matkailuneuvonta on avoinna päivittäin ja palvelee Rantakasarmilla HSL-lauttalaiturin läheisyydessä, puh. 0295 338 410, info@suomenlinna.fi tai Facebookin Messengerissä. Katso matkailuneuvonnan aukiolo kalenterista. Avaa aukiolokalenteri.