Tilaa RSS

Asunnon hakeminen

Asunnot haetaan hakumenettelyn kautta. Jonotusjärjestelmää ei ole.

Vapaista asunnoista ilmoitetaan näillä verkkosivuilla ja Suomenlinnassa hoitokunnan ilmoitustaululla viraston toimiston ulkopuolella osoitteessa Suomenlinna C 40. Hakulomakkeen voi tulostaa asuntoilmoituksen yhteydessä näiltä sivuilta tai noutaa hoitokunnan asiakaspalvelusta asuntohaun aikana.

Suuri joukko halukkaita hakee kutakin vapaata asuntoa, ja tasapuolisuuden takaamiseksi asunnot arvotaan hakijoiden kesken. Rajoitteita on ainoastaan asuntoa hakevan ruokakunnan koossa suhteessa vapaan asunnon kokoon.

Yleisohje asuntojen hakemisesta (pdf).

Voit saada tiedon vapautuvista asunnoista tilaamalla itsellesi RSS-syötteen klikkaamalla viereistä laatikkoa. Jos sinulla on kysyttävää vuokrattavista asunnoista, otathan yhteyden asiakaspalveluumme (vuokralaiset@suomenlinna.fi). RSS-syötteen voi tilata muun muassa suurimmalla osalla verkkoselaimia sekä joillain sähköpostijärjestelmillä.

Suomenlinnan hoitokunta valitsi uusia asukkaita vuokra-asuntoihinsa

23.4.2018

Suomenlinnan hoitokunnalla oli haussa viisi vuokra-asuntoa maaliskuussa, haku päättyi 20.3.2018. Määräaikaan mennessä hakemuksia tuli 165 kpl. Asuntojen jako suoritettiin Suomenlinnan hoitokunnan asuntojen hakemisen ja vuokraamisen yleisohjeen mukaisesti sekä arvonnalla. Kaikille hakijoille on ilmoitettu asunnonhaun tuloksista. Lue lisää

Asunnon vaihto

2.11.2017
Kaikki uutiset