Kommentoi tulevaisuuden suuntaviivoja

Keskeinen osa Suomenlinnan hoito- ja käyttösuunnitelmaa (HKS) on yhteistyö sidosryhmien kanssa. HKS:n ydinosa, tulevaisuuden suuntaviivat Suomenlinnalle laadittiin yhteistyössä laajan verkoston kanssa työpajoissa vuonna 2018.

HKS-työ jatkuu seuraavaksi toimenpideohjelman laatimisella vuoden 2019 aikana. Tutustu koko HKS-prosessiin tarkemmin täällä.

Suomenlinnan hoitokunnan työtä ohjaava johtokunta hyväksyi HKS:n tulevaisuuden suuntaviivat marraskuussa 2018. Voit lukea tiedotteen aiheesta täällä. Suuntaviivoja täsmennetään tulevina vuosina seurannan ja vaikuttavuusarvioinnin perusteella jatkuvasti etenevän prosessin mukaisesti.

Laajan verkoston osallistuminen työhön on yhtä lailla tärkeää myös jatkossa. Alla olevan lomakkeen kautta voi kommentoida tulevaisuuden suuntaviivoja ja ehdottaa toimenpiteitä, joiden avulla suuntaviivat viedään käytäntöön. Kommentointimahdollisuus on avoin kaikille Suomenlinnaan sitoutuneille ja siitä kiinnostuneille tahoille.

Saadut mielipiteet ja kommentit otetaan huomioon HKS:n jatkokehityksessä, ja niitä käytetään mahdollisuuksien mukaan hyödyksi vuonna 2019 toimenpideohjelmaa laadittaessa.

Tulevaisuuden suuntaviivat näet tässä alla. Voit suurentaa kaavion kokoa klikkaamalla sitä.

Täältä löydät HKS-projektiryhmän yhteystiedot.

Kommentoi tulevaisuuden suuntaviivoja

  • Lisää tähän yhteystietosi, jos haluat saada lisätietoa Suomenlinnan hoito- ja käyttösuunnitelmasta jatkossa.