Avoimet työpaikat

Suomenlinnan hoitokunta on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion virasto, joka restauroi, ylläpitää, esittelee ja hallinnoi Suomenlinnaa. Suomenlinna on kansainvälisesti arvostettu autenttinen merilinnoitus. Se on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta ja maamme suosituimpia kävijäkohteita noin miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Linnoitus on myös 800 helsinkiläisen koti.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja innostavan työympäristön sekä organisaation, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen. Saat olla mukana tuottamassa asiakkaille ainutlaatuisia kokemuksia historiallisessa ympäristössä yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Haemme nyt siviilipalvelusmiestä. Klikkaa lisätietoja alla olevan otsikon takaa.

Siviilipalvelusmies

Haemme siviilipalvelusmiestä avustaviin suunnittelutehtäviin restaurointiyksikköömme. Tehtäviin kuuluu avustavia arkkitehti- ja maisemasuunnittelutehtäviä, dokumentointia, valokuvausta ja arkistointia sekä erilaisia toimistotöitä.

Tehtävät soveltuvat hyvin esim. arkkitehtiopiskelijalle.

Odotamme, että olet huolellinen, luotettava ja oma-aloitteinen sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Palveluksen voi aloittaa heti.

Lisätiedot ja hakemukset sähköpostitse:
Anu Ahoniemi
rakennuttajapäällikkö
anu.ahoniemi@suomenlinna.fi

Suojelemme ja kehitämme maailmanperintökohdetta

Maailmanperinnön katsotaan olevan koko ihmiskunnan yhteistä omaisuutta ja pääomaa, ja siten sen suojelu on maailman kaikkien maiden asia. Suomenlinna on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta.

Neljä yksikköä

Suomenlinnan hoitokunta muodostuu neljästä yksiköstä ja erittäin monipuolisista osaajista. Hoitokuntalaiset ovat muun muassa puutarhureita, maalareita, kiinteistönhoitajia, sähkömiehiä, kulttuurimatkailuneuvojia ja arkkitehteja.