Avoimet työpaikat

Suomenlinnan hoitokunta on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion virasto, joka restauroi, ylläpitää, esittelee ja hallinnoi Suomenlinnaa. Suomenlinna on kansainvälisesti arvostettu autenttinen merilinnoitus. Se on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta ja maamme suosituimpia kävijäkohteita noin miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Linnoitus on myös 800 helsinkiläisen koti.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja innostavan työympäristön sekä organisaation, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen. Saat olla mukana tuottamassa asiakkaille ainutlaatuisia kokemuksia historiallisessa ympäristössä yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Haemme rakennusmestaria

16.2.

Rakennusmestarin toimi täytetään 3.4.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu Restaurointipalvelut-yksikköön. Rakennusmestarin tehtävänä on vastata Suomenlinnan korjaus- ja restaurointihankkeiden töiden johtamisesta ja niihin liittyvistä hankinnoista.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa rakennusmestarin, talonrakennusalan teknikon tai insinöörin tutkinto. Edellytämme, että sinulla on kokemusta vaativien korjausrakennushankkeiden työmaiden johtamisesta. Kykenet itsenäiseen työhön ja vastaamaan usean työmaan yhtäaikaisesta organisoinnista. Sinulla on myös tarvittavaa tietoteknistä osaamista.

Eduksi luetaan kokemus vastaavan mestarin tehtävästä sekä kokemus vanhojen rakennusten korjaamisesta. Luemme eduksi myös rakennusalan pätevyyssertifioinnit, johtamis- ja esimiestaidot sekä kokemuksen julkisista hankinnoista.

Haku tapahtuu valtiolle.fi -sivuston kautta. Linkki avoimen työpaikan lisätietoihin ja hakulomakkeeseen.
Ilmoitus aukeaa ”Hakemus tehtävään: Rakennusmestari” tekstistä.

Lisätietoja tehtävästä:

Miia Perkkiö
Restaurointipäällikkö
0295 338 302
miia.perkkio@suomenlinna.fi

Haemme kahta kesävalvojaa

8.2.2018

Kiinnostaako työskentely kansainvälisessä ympäristössä? Oletko reipas ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelija?

Suomenlinna on Unescon maailmanperintökohde ja yksi Suomen suosituimmista matkakohteista vain 15 minuutin lauttamatkan päässä Helsingin keskustasta. Opetus- ja kulttuuriministeriön alainen Suomenlinnan hoitokunta vastaa merilinnoituksen restauroinnista, ylläpidosta, esittelystä ja hallinnoinnista.

Haemme kesävalvojaa 

Linnoituksen ulkoalueella ilta-aikaan tapahtuvaan neuvontaan ja valvontaan. Kesävalvoja liikkuu työvuoron ajan pyörällä ja jalkaisin linnoituksessa. Kesävalvoja neuvoo ja ohjeistaa kävijöitä maailmanperintökohteen arvon mukaiseen käytökseen sekä selvittää Suomenlinnan asukkaiden ja työntekijöiden ilmoittamia häiriötapauksia. Kesävalvoja tekee tarpeen vaatiessa myös erilaisia turvallisuusauditointeihin liittyviä tehtäviä.

Kesävalvojaksi palkataan kaksi henkilöä.

Laskemme eduksi kokemuksen asiakaspalvelusta, turvallisuusalalta tai vaikkapa nuorisotyöstä. Kesävalvoja ei ole vartijatehtävä, vaan työ vaatii rauhallista ja ihmisläheistä kykyä neuvoa ja ohjata kävijöitä Suomenlinnassa. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Työ on määräaikainen. Toiminta alkaa toukokuun puolivälissä ja päättyy syyskuun puolivälissä. Valvojan päivittäinen työaika on klo 18-02. Työvuoroja on viikosta riippuen 4-5 sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@suomenlinna.fi. Tehtävä täytetään heti, kun hakijoiden joukosta löytyy sopivat kaksi hakijaa.

Suomenlinna liitettiin vuonna 1991 UNESCOn maailmanperintöluetteloon ainutlaatuisena sotilasarkkitehtuurin muistomerkkinä. Lisäksi merilinnoituksella on erityismerkitys edelleen asuttuna ja hoidettuna, elinvoimaisena 800 asukkaan kaupunginosana. Suomenlinnassa vierailee vuosittain noin miljoona kävijää.

Lisätietoja TE-palveluiden sivuilla

Kesävalvoja

Haemme kesätyöntekijöitä maiseman hoidon ja puhtaanapidon tehtäviin

8.2.2018

Suomenlinnan hoitokuntaan haetaan kesätyöntekijöitä.

Maisemanhoidon työtehtäviin:

Puutarhuri, ajalle 3.4.-30.11.2018 eduksi luetaan ajokortti, 18 vuoden ikä, aiempi työkokemus huomioidaan

Kesätyöntekijöitä ajalle 1.5.-31.10.2018, vaatimuksena 18 vuoden ikä, eduksi luetaan ajokortti

Ulkoalueiden puhtaanapidon työtehtäviin:

Työntekijöitä sekä viikko- että viikonlopputöihin ajalle 3.4.-31.10.2018.

Yhdessä tehtävässä vaaditaan 18 vuoden ikä sekä ajokortti. Muissa tehtävissä riittää 16 vuoden ikä. Osa tehtävistä on koko hoitokauden mittaisia, osa lyhyempiä.

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi ainakin:

  • nimi
  • ikä
  • kotiosoite
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • ajokortti (on, luokka/ei ole)
  • mahdollinen työkokemus
  • millä ajanjaksolla olet käytettävissä (puhtaanapidon viikkotyö- ja viikonlopputyö)

Toimita hakemuksesi viimeistään 13.3.2018. Tehtävät täytetään heti, kun hakijoiden joukosta löytyy sopivimmat tekijät.

Lisätietoja antaa:

  • maisemanhoidon tehtävistä Vesa Tuisku, puh. 0295 338 389
  • ulkoalueiden puhtaanapidon tehtävistä Kirsti Masalin, puh. 0295 338 341

Lisätietoja TE-palveluiden sivuilla

Puutarhuri karsii moottorisahalla oksia

Suojelemme ja kehitämme maailmanperintökohdetta

Maailmanperinnön katsotaan olevan koko ihmiskunnan yhteistä omaisuutta ja pääomaa, ja siten sen suojelu on maailman kaikkien maiden asia. Suomenlinna on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta.

Lue maailmanperinnöstä

Neljä yksikköä

Suomenlinnan hoitokunta muodostuu neljästä yksiköstä ja erittäin monipuolisista osaajista. Hoitokuntalaiset ovat muun muassa puutarhureita, maalareita, kiinteistönhoitajia, sähkömiehiä, kulttuurimatkailuneuvojia ja arkkitehteja.

Tutustu organisaatioomme