Media

Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvassa Suomenlinnassa käy vuosittain satoja toimittajia niin Suomesta kuin ulkomailta. Suomenlinnan hoitokunta auttaa mediaa tarjoamalla tietoja, kuvia ja esittelyä paikan päällä. Voit seurata Suomenlinnaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Kuvapankin kuvia saa käyttää lähde mainiten vapaasti ja veloituksetta aiheeseen liittyvien artikkeleiden yhteydessä muussa kuin kaupallisessa tarkoituksessa. Lähde mainitaan seuraavasti: Suomenlinnan hoitokunnan kuva-arkisto/valokuvaajan nimi.

Suomenlinnan esittelyyn liittyvissä asioissa voi käyttää myös Suomenlinna-aiheisia videoita muussa kuin kaupallisessa tarkoituksessa.

Internetsivujemme (sekä www.suomenlinna.fi että www.suomenlinnanhoitokunta.fi) tekstejä voi lainata lähde mainiten. Lähde kirjataan seuraavasti: Suomenlinnan hoitokunnan internetsivut.

Lue tiedotteet tai käy kuvapankissa. Sivuilta löydät myös ohjeet kuvausryhmille.

Lisätietoja saat viestintäpäällikkö Laura Klefbohmilta sähköpostilla osoitteesta laura.klefbohm@suomenlinna.fi tai puhelimitse numerosta 0295 338 391.