Lähikuva linnanpihalla sijaitsevasta tykistä.

Aukiolot ja tapahtumat

30.7.-1.8.2021

Magnesia – Heartful Island Festival

Magnesia – Heartful Island Festival järjestetään viidettä kertaa 30.7-1.8.2021 Suomenlinnassa entistä suuremmissa ja sielukkaammissa tiloissa.

Magnesia Festival on kolmen päivän elämys, joka sisältää joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin workshopeja, loistavaa ruokaa, auringonlaskuja ja sydämellisiä ihmisiä. Magnesia on kaupunkifestivaali saaristoluonnon keskellä, vain 15 minuuttia Helsingin keskustasta. Tavoitteena on luoda yhdessä iloa, yhteisöllisyyttä ja nauttia elämästä!

Ohjelma

Kolmen elämyksellisen Magnesia-päivän aikana voit muun muassa joogata ja meditoida, osallistua luoviin ja hyvinvointia edistäviin workshopeihin, kuunnella voimauttavia keskusteluita ja luentoja, tanssia tai vain hengata ja nauttia musiikista, ruoasta ja juomasta. Kaikille kolmelle päivälle riittää ohjelmaa kaikentasoisille liikkujille, itsensä kehittäjille sekä elämästä nautiskelijoille.

Festivaaliviikonloppua sulostuttavat lisäksi upeat artistit ja dj:t, jotka laittavat festariväen tunnelmoimaan ja tanssimaan. Magnesian ohjelma julkaistaan kevään 2021 aikana.

Magnesia Festivalin upeita workshop-tiloja ja ohjelmaa löytyy ympäri Suomenlinnan.

Magnesia Festival on saanut aina ihmisten sydämet sykkimään

”Tuhannet kiitokset unohtumattomasta kokemuksesta! Oli aika Magnesiaa ennen ja nyt värikkäämpi, lämpimämpi ja läheisempi aika Magnesian jälkeen. Ensi vuotta odottaen ja valoa maailmaan lähettäen!”

”Lähdimme festivaaleille ensimmäistä kertaa tietämättä kunnolla mitä odottaa. Palasimme viikonlopun jälkeen kotiin sydän auki ja rakkautta tulvillaan. Saimme monta inspiraatiota ja tämän viikonlopun voimalla pysymme juurevasti maassa ja liehumme oksien lailla vapaasti myös pitkälle syksyyn kaiken arjenkin keskellä.”

”Magnesia Festival on taianomainen kokemus, missä keho ja mieli eheytyy uskomattomalla tavalla, kokien joka kerta jotain uutta ja upeaa.”

Sijainti

Eri paikoissa ympäri Suomenlinnaa

Matkailijan kartta (pdf)

Hinta

Lue lisää järjestäjän sivuilta

Osta lippuja

Ajankohta

  • 30.7.-1.8.2021

Lisätietoja

Kulkuyhteydet Suomenlinnaan

Sijainti

Eri paikoissa ympäri Suomenlinnaa

Matkailijan kartta (pdf)

Hinta

Lue lisää järjestäjän sivuilta

Osta lippuja

Ajankohta

  • 30.7.-1.8.2021

Lisätietoja

Kulkuyhteydet Suomenlinnaan