Lähikuva linnanpihalla sijaitsevasta tykistä.

Aukiolot ja tapahtumat

16.8.2017

Pääkallokiitäjät salaseuran jäljillä kirjan julkaisu

Pääkallokiitäjät salaseuran jäljillä kirja sijoittuu loppusyksyiseen Suomenlinnaan. Kirja julkaistaan keskiviikkona 16.8., jolloin sinulla on mahdollisuus tavata kirjan kirjailija Janne Mäkitalo Suomenlinnan kirjastossa klo 14-17.

Pääkallokiitäjät on vauhdikas seikkailukirjasarja 11–14-vuotiaille nuorille. Salaseuran jäljillä on jatko-osa suositulle Pääkallokiitäjät-esikoisteokselle.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Kirjasto sijaitsee kartalla kohdassa 11.

Kasiluokkalaiset Timi ja Tero suuntaavat luokkansa kanssa Suomenlinnaan marraskuun alun hiljaisuudessa. Leirikoulu ajoittuu itsenäisyyden satavuotisjuhlan sekä kirkollisen merkkivuoden lomaan, mutta juhlat tai saaren kulttuurinähtävyydet eivät poikia jaksa innostaa. Sen sijaan oudot kuviot tunnelien pimeissä kolkissa sekä yöllinen hälytys taidevarkaudesta nostavat Timin ja Teron tuntosarvet pystyyn. Luokkakavereiden hajaantuessa pääkaupungin kaduille pojat päättävät käyttää vapaa-aikansa tapauksen tutkimiseen. Itseään pääkallokiitäjiksi kutsuva kaksikko ajautuu salaperäisen lahkon jäljille ja hurjan seikkailun pyörteisiin. Riittääkö poikien neuvokkuus ja rohkeus, kun vastassa ovat vuosisataiset salaisuudet?

Kirjan kustantaja on Myllylahti.

Ajankohta

  • 16.8.2017 klo 14:00 - 17:00

Kulkuyhteydet Suomenlinnaan

Ajankohta

  • 16.8.2017 klo 14:00 - 17:00

Kulkuyhteydet Suomenlinnaan