Lähikuva linnanpihalla sijaitsevasta tykistä.

Aukiolot ja tapahtumat

31.10.2015

Real Life Room Escape -peli

insideoutescapeInsideOut Escape Games on Suomen ensimmäinen ja alkuperäinen huoneestapakopeliyritys. Nyt InsideOut Escape Games avaa pop-up pelin Suomenlinnaan Viaporin Kekri -tapahtumassa.

Aikanaan sotilaana toiminut edesmennyt isoisämme on levoton sielu. Joka vuosi hänen henkensä palaa takaisin kuolinpaikalleen janoten kostoa. Tarvitsemme apuasi tänä öistä pimeimpänä kohdataksemme yhdessä kaatuneen isoisämme, kunnioittaaksemme häntä, ja vapauttaaksemme hänen sielunsa. Mitä tahansa voi tapahtua tuona yönä! Löytyykö sinulta tarpeeksi rohkeutta?

Ja jos tämä ei ole tarpeeksi – mitä tosin epäilemme – InsideOut Escape Games on tehnyt ensimmäisen huonepakopeliversion geokätköilystä, ja se julkistetaan kaikista öistä karmivimpana. Oletko valmis leikkimään piilosta pahuuden kanssa?

REAL LIFE ROOM ESCAPE -PELI on tosielämän seikkailupelisimulaatio, joka jäljittelee online room escape -pelejä. Pelissä 2-6 pelaajaa suljetaan erityisvalmisteisiin teemahuoneisiin, joista paetakseen on pistettävä aivot hommiin saadakseen arvoitukset ja vihjeet ratkaistuksi määrätyn ajan puitteissa.

Room escape -pelikonsepti on päivitetty seuraavalle tasolle, ja siitä on rakennettu osallistuvaa taidetta, johon kutsumme sinut mukaan. Peli on yhdistelmä teatteria, viihdettä ja tiedettä.

Tule saavuttamaan flow-kokemus ja haastamaan aistisi! – Tunti ei ole koskaan kulunut näin nopeasti!

Pelit klo 11.30, 12.10, 12.50, 13.30, 14.10, 14.50, 15.30, 16.10 ja 16.50. Pelaajat näihin peleihin arvotaan InsideOut Escape Games :in sosiaalisen median kanavissa ennen tapahtumaa. Pelit klo 17.30, 18.10, 18.50, 19.30. Liput näihin peleihin 15€/hlö ovelta. Rajoitettu määrä paikkoja.

Lisätietoa InsideOut Escape:n sivuilta tai Facebookista. Seuraa myös InsideOut Escapea Instagramissa: _insideoutescape.

Ajankohta

  • 31.10.2015

Kulkuyhteydet Suomenlinnaan

Ajankohta

  • 31.10.2015

Kulkuyhteydet Suomenlinnaan