Lähikuva linnanpihalla sijaitsevasta tykistä.

Aukiolot ja tapahtumat

19.7.2018

Salibandyturnaus Suomenlinnassa, tule katsomaan tai kokeile lajia!

Kuvassa Sunsäbä-kampanjan liehuva lippu

Torstaina 19.7. Suomenlinnan koripallokenttä muuttuu yhden päivän ajaksi salibandykentäksi, kun Merisotakoulun reserviupseeriosasto järjestää salibandyturnauksen yhteistyössä Salibandyliiton kanssa. Turnauksen pelit käynnistyvät klo 13.15 ja kestävät klo 16.30 asti. Merisotakoulun reserviupseerosasto kutsuu katsojia seuraamaan pelejä kentän laidalle.

RU-osaston kesken pelattava salibandyturnaus on Merisotakoulun vanha perinne, joka on ollut katkolla ja halutaan nyt herättää henkiin. Yhteishengen nostatuksen ja tiimityön harjoittelemisen lisäksi salibandy on sotilaalle hyvää harjoittelua, jossa korostuu ketteryys. Monipuolinen liikkuminen on tärkeä osa sotilaan toimintakyvyn kehittämistä. Merisotakoulu haluaa tarjota reserviupseerioppilailleen, kadeteilleen, varusmiehilleen ja henkilöstölleen monipuoliset liikuntamahdollisuudet.

Free play – kokeile lajia!

Turnauksen päätteeksi klo 16.30-19.30 Salibandyliitto järjestää kentällä free play –osion Sun säbä –kiertueen hengessä. Tähän osioon myös yleisö pääsee osallistumaan. Erityisesti lapset ja nuoret ovat tervetulleita! Osallistuminen on ilmaista.

SunSäbä on kesäkiertueella 2018 esiteltävä konsepti, joka tuo salibandyn ulkoilmaan ja haluaa parantaa kuntien lähiliikuntamahdollisuuksia koko Suomessa. Lisätietoja kiertueesta osoitteessa salibandy.fi/sunsaba.

Lisätietoja turnauksen järjestäjältä

Olli Heinänen
Merisotakoulu
p. 0299 341 243 / olli.heinanen@mil.fi

Lue tapahtuman ilmoitus Salibandyliiton nettisivuilta. 

Ajankohta

  • 19.7.2018

Kulkuyhteydet Suomenlinnaan

Ajankohta

  • 19.7.2018

Kulkuyhteydet Suomenlinnaan