Lähikuva linnanpihalla sijaitsevasta tykistä.

Aukiolot ja tapahtumat

3.12.2020

Peruttu: Stadilaisten Suokki

Kuva: Super Otus / Suomenlinnan hoitokunta

EDIT 27.11.: Tilaisuus on peruttu pääkaupukiseudun koronavirustilanteen vuoksi.

Moikka stadilainen, milloin oot viimeksi ollut viettämässä mukavaa hetkeä Suokissa?

Täällä me Suokissa ollaan ja eletään, asutaan, yritetään ja fiilistellään. Käydään kahviloissa ja rafloissa, ulkoillaan ja tehdään duunia. Puuhastellaan monenlaisten ihan tavallisten asioiden parissa, niin kuin missä tahansa kaupunginosassa. Nautitaan meren läheisyydestä, perheestä, ystävistä ja stadilaisuudesta.

Meillä on täällä merellisyyden ja ulkoilureittien lisäksi upea määrä palveluita, jotka ajateltiin porukalla pitää vuoden loppuun saakka auki kuun ensimmäisenä torstaina iltaan asti.

Merimatka taittuu tutulla HSL-lautalla. Nyt just loppusyksyllä ja etenkin keskellä viikkoa halutaan kutsua sut fiilistelemään meidän kanssa ihan tavallista syksyistä iltaa, joka sujahtaa stadilaiselle ihanana kotiseutuseikkailuna suoraan sydämeen.

Ohjelma ja ilta-aukiolot 3.12.

 • Kurja Viapori -kierros. Klo 19-20.40. Tällä kierroksella ei aurinko paista, kuulet linnoituksen synkimmät tarinat, varaa paikkasi. Siirry varaamaan lippusi täältä.
 • Suomenlinnan Tähtireitti. Suomenlinna on Helsingin pimeimpiä paikkoja ja soveltuu erinomaisesti tähtitaivaan tarkkailuun. Tähtireitti on tarjolla vain marras-joulukuussa. Kierrä omatoimisesti! Siirry lukemaan lisää. 
 • HAA Gallerian näyttely. Klo 18 saakka. TRACK -näyttelyssä käsitellään muistoja, menneisyyttä, ekologista jalanjälkeä ja tunnetta. Siirry lukemaan lisää. 
 • Iloinen Adlerfelt. Avoinna klo 19 saakka. Adlerfelt kattaa pöytään kauden herkut ja loistofiiliksen. Tule nauttimaan suussa sulava päivällinen, lasillinen kuohuvaa tai illan viileydessä lämmittävää. Siirry varaamaan pöytä.
 • Linna Bar. Paikallisten oma kuppila. Avoinna klo 21 saakka.
 • Suomenlinnan matkailuneuvonta. Klo 18 saakka. Hae vinkit ja kartta linnoitusvierailulle. Samalla näet pienen johdantonäyttelyn, joka kertoo Suomenlinnan tarinaa. Löydät neuvonnan heti HSL:n lauttalaiturin tuntumasta vaaleanpunaisesta Rantakasarmin rakennuksesta.

Ohjelmaa ja elämyksiä

Ota Suomenlinnan tapahtumakalenteri seurantaan niin näet, mitä kaikkea linnoituksessa tapahtuu – tarjontaa on ympäri vuoden. Siirry lukemaan lisää tapahtumista. Samasta paikasta näet ravintoloiden ja muiden palveluiden päiväkohtaiset aukiolot. Kaikki Suomenlinnan ravintolat ja kahvilat on esitelty nettisivuiltamme. Lue lisää palveluista linnoituksessa.

Suomenlinna on aina pienen meriseikkailun arvoinen – tervetuloa!

 1. Saavu paikalle vain terveenä. Jos sinulla on flunssanoireita tai olet tavannut sairastuneita tai altistuneita ihmisiä, älä osallistu tapahtumaan vaan pysy kotona.
 2. Pese käsiä ahkerasti.
 3. Käytä käsidesiä.
 4. Aivasta nenäliinaan tai hihaasi.
 5. Pidetään riittävät turvavälit.
 6. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä joukkoliikenteessä sekä julkisissa sisätiloissa ja aina, kun lähikontakteja ei voida välttää.

Koko kohteessa huolehditaan turvallisuudesta ja kaikki Suomenlinnan palveluntarjoajat varmistavat toiminnassaan turvallisen asiakaspalvelun. Tilojen siivousta on tehostettu, kävijämääriä rajataan ja myös oman henkilöstön turvallisuudesta huolehditaan. Tiloista löytyy käsidesipisteet.

Sijainti

Suomenlinna

Matkailijan kartta (pdf)

Hinta

Ilmainen

Lisätietoja

 • Adlerfelt ja muut saaren toimijat yhdessä
 • 044 7300 300
 • tanja@lonna.fi

Kulkuyhteydet Suomenlinnaan

Sijainti

Suomenlinna

Matkailijan kartta (pdf)

Hinta

Ilmainen

Lisätietoja

 • Adlerfelt ja muut saaren toimijat yhdessä
 • 044 7300 300
 • tanja@lonna.fi

Kulkuyhteydet Suomenlinnaan