Lähikuva linnanpihalla sijaitsevasta tykistä.

Aukiolot ja tapahtumat

14.5.-6.6.2021

Jaa muistosi Suomenlinnan museoista

Suomenlinnassa on kuusi museota, jotka kannustavat jakamaan museomuistoja sosiaalisessa mediassa aikana 14.5.-6.6. Osallistu sinäkin!

Oletko käynyt Suomenlinnamuseossa, Lelumuseossa, Sukellusvene Vesikossa, Tullimuseossa, Ehrensvärd-museossa tai Sotamuseon Maneesissa? Millainen käyntisi oli, tapahtuiko jotain ikimuistoista, vietitkö kivan päivän perheen tai ystäviesi kanssa. Nyt haluaisimme kuulla ja nähdä välähdyksiä muistoistanne.

Osallistu!

Jaa muistosi kuvina tai lyhyinä tarinoina Facebookissa tai Instagramissa aihetunnisteella #Suomenlinnanmuseomuisto ja kiinnittämällä julkaisuun muistojesi museo. Jaamme muistojanne Suomenlinnan museoiden sosiaalisessa mediassa. Kaikkien muistojaan jakaneiden kesken arvotaan vapaalippuja Suomenlinnan museoihin. Vapaaliput ovat voimassa kesäkauden 2021. Voittajille ilmoitetaan jaetun muiston kommenttikentässä. Facebook ja Instagram eivät osallistu arvontaan.

Tänä vuonna museomuistojen keruu korvaa Suomenlinnassa vuosittain vietettävän perinteisen linnoituksen oman museopäivän. Sitä vietetään yleensä vuosittain Kustaan päivänä 6.6.

Kaikki Suomenlinnan museot aukeavat kesäksi 2021 ja niiden aukiolot voit tarkitsaa aukiolokalenterista www.suomenlinna.fi/aukiolot.

Vieraile Suomenlinnan museoissa ympäri vuoden

Suomenlinnan museot sijaitsevat Iso-Mustasaarella ja Susisaarella. Suomenlinna-museo ja Sotamuseo ovat avoinna vuoden ympäri. Tarkista kaikki museoiden aukiolot aukiolokalentereistamme tai suoraan museoiden omilta verkkosivuilta. Tästä pääset aukiolokalenteriin. 

Koronapandemian aikana museoiden aukioloissa on poikkeuksia ja kaikki museot noudattavat viranomaisten ohjeita ja määräyksiä.

#6museums #museot #suomenlinna #Suomenlinnanmuseomuisto

Hinta

Ilmainen

Ajankohta

  • 14.5.-6.6.2021

Lisätietoja

  • Suomenlinnan museot

Kulkuyhteydet Suomenlinnaan

Hinta

Ilmainen

Ajankohta

  • 14.5.-6.6.2021

Lisätietoja

  • Suomenlinnan museot

Kulkuyhteydet Suomenlinnaan