Lähikuva linnanpihalla sijaitsevasta tykistä.

Aukiolot ja tapahtumat

6.11.2021

Viaporin Kekri 2021

Suomenlinnassa vietetään vuosittain pyhäinpäivänä Viaporin Kekri -tapahtumaa

Viaporin Kekri on Suomenlinnan oma sadonkorjuuajan juhla, missä juhlitaan valon ajan päättymistä ja pimeän ajan alkua! Tapahtumassa voit nähdä Suomenlinnan uudessa valossa. Linnoituksen ravintolat kattavat pöydät sadonkorjuuajan herkuin ja tarjolla on monipuolista ohjelmaa ulkoalueilla ja sisätiloissa. Luvassa on vuosittain kulttuuria,  taidetta, musiikkia, performansseja, opastuksia, pimeyttä, henkiä, ruokaa ja juomaa unohtamatta.

Seuraa tapahtumaa koskevaa ilmoittelua tällä sivulla. Ohjelma tarkentuu syksyllä 2021.

Viaporin Kekri toteutetaan yhteistyöllä

Viaporin Kekri on järjestetty jo kuutena peräkkäisenä vuotena. Viaporin Kekri on Suomenlinnan yrittäjien, yhdistysten, taiteilijoiden ja esiintyjien yhdessä järjestämä tapahtuma. Tapahtuman järjestämistä koordinoi Suomenlinnan hoitokunta. Tapahtuma on luotu Suomenlinnan hoitokunnan ja Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun englanninkielisen restonomikoulutusohjelman opiskelijoiden kanssa yhteistyössä. Haaga-Helia on ollut mukana toteuttamassa Kekriä vuosina 2015 – 2019.

Haluatko tarjota ohjelmaa Viaporin Kekriin?

Kekrin ohjelma koostuu erilaisten ohjelmantarjoajien teemaan sopivista esityksistä. Ohjelma uudistuu vuosittain. Jos haluat tarjota ohjelmaasi Viaporin Kekriin, ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro ehdotuksesi.

 

Sijainti

Suomenlinna

Matkailijan kartta (pdf)

Ajankohta

  • 6.11.2021

Lisätietoja

Kulkuyhteydet Suomenlinnaan

Sijainti

Suomenlinna

Matkailijan kartta (pdf)

Ajankohta

  • 6.11.2021

Lisätietoja

Kulkuyhteydet Suomenlinnaan