Övriga tjänster

Logi

Att övernatta på Sveaborg är en fin upplevelse. Det går att inkvartera sig året om på fästningens Hostel Suomenlinna eller Villa Silo. Båda tjänster ligger nära Huvudbryggan på Sveaborg.

Hostel Suomenlinna är ett unikt inkvarteringsalternativ i Helsingfors skärgård i Unescos världsarv Sveaborg. Denna pärla i skärgårdsnaturens sköte bjuder på en lugn och historisk omgivning.

Hostellet betjänar olika grupper, lägerskolor samt individuella resenärer. Det går även att boka hostellets inkvarteringsutrymmen och möteslokal eller t.o.m. hela huset för egen tillställning.

Inkvartering är möjlig på hostellets mindre privatrum eller i sovsalar för större grupper. Verksamheten på Hostel Suomenlinna drivs av Lägerskolföreningen i Finland.

Ta kontakt och boka

Villa Silo befinner sig i det ryska handelskvarteret i ett förtjusande trähus från år 1880. Flera Sveaborgsbesökare kommer ihåg huset för de matbutiker som varit verksamma i byggnaden. Samma hus inrymmer även företagarfamiljens kafé, Cafe Silo.

Inredningen på Villa Silo utstrålar Sveaborgs historia med inslag av skärgårdsstil. Lägenheten är väl utrustad och sammanlagt kan högst fyra vuxna inkvartera sig i den. Villan har en dubbelsäng, en utfällbar bäddsoffa i vardagsrummet, kök samt badrum.

Villa Silo är ett utmärkt val för dig som är intresserad av det havsliga Helsingfors, Unescos världsarv, historia, kultur, natur, det lokala livet, platsen, ljuset, fridsamheten och en unik upplevelse!

Ta kontakt och boka