Övriga tjänster

Logi

Man kan övernatta året om i fästningen på Hostel Suomenlinna som ligger nära huvudbryggan. Vandrarhemmet har cirka 40 bäddplatser fördelade på mindre privata rum samt på större gemensamma rum för grupper.

Duscharna och toaletterna finns i korridorerna. På andra våningen finns ett litet självbetjäningskök för gästerna.

Hostel Suomenlinna betjänar såväl enstaka resenärer som olika grupper. Det är möjligt att boka vandrarhemmets logiutrymmen och mötessal eller fast hela byggnaden till exempel för möten, fester och andra evenemang. Vandrarhemmet har öppet året om och det drivs av Lägerskolföreningen i Finland ry, Hostel Suomenlinna är medlem i Hostelling International Finland.

Hostel Suomenlinna ligger 50 meter från huvudbryggan.

Hostel Suomenlinna är med i programmet ”Kvalitet till tusen”. Se även kommentarer i TripAdvisor.

För ytterligare information och bokning, vänligen kontakta vandrarhemmet direkt: hostel@suokki.fi. För information om gruppbokning kontakta: ryhmat@suokki.fi

Tillgänglighet: Vandrarhemmets huvudentré har både trappsten och metallgaller. Passagen är tillräckligt bred också för en rullstol om man öppnar båda sidorna av dubbeldörren. Tröskeln är låg.

Byggnaden har två våningar och ingen hiss, men den första våningen är nästan helt och hållet tillgänglig. Det finns inkvarteringsrum också på första våningen. Grupprummen på vandrarhemmets nedre våning har våningssängar. Mellan rummen finns trösklar som är några centimeter höga, och bredden på dörröppningarna varierar. Rummen är trånga när man rör sig med rullstol.laatutonnilogo

På första våningen finns förutom övernattningsrummen och matsalen en handikappanpassad toalett och dusch.