Muut palvelut

Majoitus

Yöpyminen Suomenlinnassa on hieno elämys. Linnoituksessa voi majoittua ympäri vuoden Hostel Suomenlinnassa tai Villa Silossa. Molemmat palvelut sijaitsevat lähellä Suomenlinnan päälaituria.

Hostel Suomenlinna on ainutlaatuinen majoitusvaihtoehto Helsingin saaristossa Unescon maailmanperintökohteessa. Ympäristö saaristoluonnon helmassa on rauhallinen ja historiallinen.

Hostelli palvelee erilaisia ryhmiä, leirikouluja sekä yksittäisiä kävijöitä. Hostellin majoitustilat ja kokoussalin tai vaikka koko talon voi varata omaa tilaisuutta varten.

Majoittuminen on mahdollista pienemmissä yksityishuoneissa tai isommissa ryhmämajoitushuoneissa. Hostel Suomenlinnan toiminnasta vastaa Suomen leirikouluyhdistys.

Ota yhteyttä ja varaa

Villa Silo sijaitsee Suomenlinnan venäläisessä kauppiaskorttelissa hurmaavassa puutalossa, joka on rakennettu vuonna 1880. Monet Suomenlinnan kävijät muistavat talon siinä toimineista ruokakaupoista. Samassa talossa on myös yrittäjäperheen kahvila, Cafe Silo.

Villa Silon sisustus henkii Suomenlinnan historiaa saaristolaistyylillä maustettuna. Huoneisto on hyvin varustettu ja siellä mahtuu yöpymään enintään neljä aikuista. Villassa on parisänky, olohuoneessa levitettävä vuodesohva, keittiö sekä kylpyhuone.

Villa Silo on erinomainen valinta merellisestä Helsingistä, UNESCOn maailmanperintökohteista, historiasta, kulttuurista, luonnosta, paikallisesta elämänmenosta, tilasta, valosta, rauhasta ja ainutlaatuisesta elämyksestä kiinnostuneille!

Ota yhteyttä ja varaa