Muut palvelut

Majoitus

Linnoituksessa voi majoittua ympäri vuoden Hostel Suomenlinnassa, joka sijaitsee lähellä päälaituria. Hostellissa on noin 40 vuodepaikkaa, jotka ovat sekä pienemmissä yksityishuoneissa että isommissa ryhmämajoitushuoneissa.

Suihku- ja wc-tilat sijaitsevat käytävillä. Yläkerrassa on vieraiden käyttöön tarkoitettu pieni itsepalvelu­keittiö. Päälaiturilta on Hostel Suomenlinnaan matkaa 50 metriä.

Hostel Suomenlinna palvelee niin yksittäis­matkailijoita kuin erilaisia ryhmiäkin. Hostellin majoitustilat ja kokoussalin tai vaikka koko talon voi varata esimerkiksi kokouksia, juhlia tai muita tilaisuuksia varten. Hostelli on avoinna ympäri vuoden ja sitä ylläpitää Suomen Leirikouluyhdistys ry. Hostel Suomenlinna on Suomen Hostellijärjestön jäsen.

Lisätiedot ja varaukset suoraan hostellin verkkosivuilta. Siirry hostellin verkkosivuille. Tiedustelut voi lähettää myös osoitteeseen hostel@suokki.fi. Ryhmävarauksissa ota yhteyttä osoitteeseen ryhmat@suokki.fi.

Saavutettavuus: Hostellin pääsisäänkäynnillä on porraskivi ja metalliritilä. Kulkutila on riittävän leveä myös pyörätuolille, kun avataan parioven molemmat puolet. Kynnys on matala.

Rakennus on kaksi­kerroksinen eikä siinä ole hissiä, mutta ensimmäinen kerros on melkein esteetön. Myös ensimmäisessä kerroksessa on majoitustiloja. Hostellin alakerran ryhmä­huoneissa on kerrossängyt. Majoitustilojen oviaukoissa on muutaman sentin korkuiset kynnykset ja kulkuaukon leveys vaihtelee. Majoitus­huoneiden mitoitus on ahdas pyörätuolilla liikkuvalle.Laatutonni organisaation logo. Hostel Suomenlinna on laatutonni-verkoston jäsen.

Ensimmäisessä kerroksessa on majoitustilojen ja ruokasalin lisäksi esteetön wc ja suihkutilat.