Restauranger och caféer

Adlerfelt

Glada och förtjusande Adlerfelt befinner sig i den vackra 250 år gamla byggnaden i världens mest bedårande kulturarv Sveaborg. Den bekanta personalen från den söta grannön Lonnan ser till att skrattet ekar glatt i framtiden även på Sveaborg.

På Adlerfelt kan du komma och njuta av en enda dryck eller kalasa på i timmar. Det viktigaste är känslan att allt är finemang och livet ler. Det är just den här typen av känslor som förevigar de vackra stunder man gärna återgår till om och om igen. Adlerfelt är en ”happy place” dit alla är välkomna oavsett ålder, kön och ursprung.

Adlerfelts kulinariska ideologi styrs av principen att ingredienserna väljs ut ansvarsfullt. Hela världens kulinariska scen fungerar som spelfält, och delikatesserna tillreds enligt säsongen, stämningen och tillfället utan att glömma matens ursprung. Det skojigaste är att varje besök bjuder på något annorlunda och nytt, och därför framgår dagens utbud av rätter först på ort och ställe på Adlerfelt. Då vi inte binder oss fast vid en viss meny, minimerar vi matsvinnet galant.

Tack vare olika uppfriskande drycker blir måltiden en ännu finare och skojigare upplevelse. Känslan då både maten och dryckerna kompletterar varandra perfekt har lämnat många ett vackert minnesspår av en bestämd plats och tid. En av de fina happy place-stunderna i livet!

Glada Adlerfelt sprider glädje på Sveaborg hela året om. Vi ses på glada Adlerfelt!

Tillgänglighet: Entrén ligger nästan på marknivå. Det finns en handikappanpassad toalett i restaurangen.

Mer information på restaurangens egna Facebooksida eller webbplats.