Konferenslokaler

Tunnbindarrummet, max. 12

Tunnbindarrummet är ett lugnt och litet utrymme för mindre möten.

Läs mer

Kurtinen Hamilton-Polhem, max. 20

Denna mindre möteslokal är belägen intill paradplanen på Vargön. Under Försvarsmaktens förvaltningstid fungerade byggnaden som kustartilleriregementets rustförråd.

Läs mer

Ritrummet, max. 30

I Museiverkets tidigare utrymmen har man restaurerat den ljusa och rymliga möteslokalen Ritrummet. Från fönstren öppnar sig en vy över Artilleriviken.

Läs mer

Smedjesalen, max. 52

Smedjesalen är en ljus och lugn möteslokal i nedersta våningen av Pirunkirkko. Till lokalen kommer man via dörren på havssidan av byggnaden.

Läs mer

Barlastrummet, max. 54

Barlastrummet, Sveaborgs auditorium, är ett högt, välvt rum med stenväggar. Det är försett med auditoriebänkar för 54 personer, och i det intilliggande kaffeköket finns bord och stolar för cirka 30 personer.

Läs mer
Ruutikellarin pääsali kuvattuna ylhäältä päin. Tilassa on puisia pöytiä ja tuoleja ja valkokangas.

Krutkällaren, max. 60

Från början byggdes åtskilliga krutlager på Sveaborg, eftersom krutet skulle skyddas från fukt och fiendens artilleri. Den ena av de två bevarade krutkällarna har restaurerats till en festlokal för uthyrning.

Läs mer

Tenaljen von Fersen, max. 170

Festsalen har restaurerats i sädesmagasinet till fästningens bageri, som byggdes år 1775. Salen får sitt karakteristiska utseende av de höga tegelvalvens skrovliga och levande yta. Från salens norra fönster har man utsikt över dockområdet.

Läs mer