Aktuellt

Båttrafiken till Sveaborg den 16.7.2018

På måndagen den 16.7.2018 är Salutorget stängt för allmänheten under hela dagen på grund av mötet mellan Rysslands och Förenta Staternas presidenter i Helsingfors. Således kommer båttrafiken inte att kunna ordnas som vanligt. På måndag går det att komma till Sveaborg med JT-Lines vattenbuss från Hagnäs eller med HRT:s servicefärja från Skatudden.

HRT:s servicefärja Ehrensvärd trafikerar oavbrutet mellan Skatudden och Sveaborgs servicebrygga från kl. 6 på morgonen till kl. 2 på natten. Den sista turen från Sveaborg avgår kl. 2.00. På HRT:s färja gäller alla vanliga stadstrafikens biljetter. Det ordnas gratis tilläggsbusstrafik mellan Centraljärnvägsstationen och Skatudden. Bussen avgår från hållplatsen utanför Konstmuseet Ateneum. Läs HRT:s meddelande om störningarna i kollektivtrafiken.

JT-Lines vattenbuss som trafikerar mellan Hagnäs och Artilleriviken på Sveaborg har specialtidtabeller för dagen. Du kan kolla tidtabellerna och övrig information på adressen jt-line.fi.

Kollektivtrafiken återgår till normala tidtabeller på tisdagen 17.7. då HRT:s passagerarfärja börjar trafikera som normalt mellan Salutorget och Sveaborg, Servicefärjan enligt normaltidtabeller och JT-Lines vattenbuss mellan Salutorget och Sveaborg.

Alla aktuellt