Siirry suoraan sisältöön

Kokoustilat

Tynnyrintekijän huone

Tynnyrintekijän huone, max. 12

Tynnyrintekijän huone on ilmava ja valoisa tila kokouksille. Kokoushuone yhdessä tilavan aulan kanssa soveltuu pienten kokousten ja työpajojen pitopaikaksi.

Kurtiini Hamilton-Polhem, max. 20

Kurtiini Hamilton-Polhem on kotoisa kokoustila. Rakennusta kutsutaan tuttavallisesti Rättivarastoksi, sillä se on toiminut Rannikkotykistörykmentin varusvarastona.

Piirtämö -kokoustila

Piirtämö, max. 30

Museoviraston piirtämönä toimineeseen tilaan kunnostettu kokoushuone on valoisa ja avara. Se sijaitsee ravintola Susisaaren ruokalan yläkerrassa. Ikkunoista avautuu näkymä kauniille Tykistölahdelle.

Pajasalin kokoustila

Pajasali, max. 52

Lähellä lauttarantaa sijaitsevassa Pajasalissa järjestät tehokkaan kokouspäivän. Monipuolinen tila soveltuu erinomaisesti mm. ryhmätyöskentelyyn ja koulutuksiin.

Paarlastihuone, max. 54

Laivojen tasapainon ylläpitämiseksi käytetty ”paarlasti” on antanut nimensä ainoalle auditoriomuotoiselle kokoustilallemme Paarlastihuoneelle. Jylhän Paarlastihuoneen rouheat holvikatot tekevät tilaisuudestasi vaikuttavan. Kokoustila huokuu lämpöä ja tunnelmaa.

Ruutikellari kokouskäytössä

Ruutikellari, max. 60

Ruudin säilytystilana 1700-luvulla toiminut Ruutikellari kätkee jykevien seiniensä sisään tunnelmallisen kokoustilan. Rouheiden tiilien verhoamaan tilaan voi sulkeutua päivän ohjelman vietäväksi.

Seminaarikalustus Tenalji von Fersenissä

Tenalji von Fersen, max. 170

Korkea tiiliholvattu sali on kunnostettu vuonna 1775 rakennettuun linnoituksen leipomon viljavarastoon. Tenalji von Fersenin korkeiden holvikaarten ja ajan patinoimien tiilten verhoilemassa avarassa salissa järjestät sekä suuret kokoukset että vaikuttavat seminaarit.