Siirry suoraan sisältöön

Kokoustilat

Tynnyrintekijän huone, max. 12

Tynnyrintekijän huone on rauhallinen tila pienille kokouksille. Kokoushuone yhdessä tilavan aulan kanssa soveltuu pieniin kokouksiin ja työpajoihin.

Kurtiini Hamilton-Polhem, max. 20

Kodikkaassa Kurtiini Hamilton-Polhemissa luonnistuvat pienten ryhmien kokoukset. Rakennusta kutsutaan tuttavallisesti Rättivarastoksi, sillä se on toiminut Rannikkotykistörykmentin varusvarastona.

Piirtämö, max. 30

Museoviraston piirtämönä toimineeseen tilaan kunnostettu kokoushuone on valoisa ja avara. Se sijaitsee ravintola Café Chapmanin yläkerrassa. Ikkunoista avautuu näkymä kauniille Tykistölahdelle.

Pajasali, max. 52

Lähellä lauttarantaa sijaitsevassa Pajasalissa voi järjestää tehokkaan kokouspäivän. Monipuolinen tila soveltuu erinomaisesti myös ryhmätöihin. Valoisa ja rauhallinen kokoustila sijaitsee Pirunkirkon pohjakerroksessa. Tilaan kuljetaan rakennuksen merenpuoleisesta ovesta.

Paarlastihuone, max. 54

Laivojen tasapainon ylläpitämiseksi käytetty ”paarlasti” on antanut nimensä ainoalle auditoriomuotoiselle kokoustilallemme Paarlastihuoneelle. Auditorioistuimille mahtuu 54 henkilöä. Tilan etuosassa on pöydät ja tuolit 20 hengelle.

Ruutikellari, max. 60

Ruudin säilytystilana 1700-luvulla toiminut Ruutikellari kätkee jykevien seiniensä sisään tunnelmallisen juhla- ja kokoustilan. Tässä tilassa saat osallistujat keskittymään vain kokoukseen, sillä siellä ei toimi puhelinyhteydet.

Tenalji von Fersen, max. 170

Korkea tiiliholvattu juhlasali on kunnostettu vuonna 1775 rakennettuun linnoituksen leipomon viljavarastoon. Upea sali muuntautuu monipuolisesti seminaari-, juhla- tai esitystilaksi.