Kokoustilat

Tynnyrintekijän huone, max. 12

Tynnyrintekijän huone on rauhallinen tila pienille kokouksille. Kokoushuone yhdessä tilavan aulan kanssa soveltuu pieniin kokouksiin ja työpajoihin.

Tutustu tilaan

Kurtiini Hamilton-Polhem, max. 20

Kodikkaassa Kurtiini Hamilton-Polhemissa luonnistuvat pienten ryhmien kokoukset. Rakennusta kutsutaan tuttavallisesti Rättivarastoksi, sillä se on toiminut Rannikkotykistörykmentin varusvarastona.

Tutustu tilaan

Piirtämö, max. 30

Museoviraston piirtämönä toimineeseen tilaan kunnostettu kokoushuone on valoisa ja avara. Se sijaitsee ravintola Café Chapmanin yläkerrassa. Ikkunoista avautuu näkymä kauniille Tykistölahdelle.

Tutustu tilaan

Pajasali, max. 52

Lähellä lauttarantaa sijaitsevassa Pajasalissa voi järjestää tehokkaan kokouspäivän. Monipuolinen tila soveltuu erinomaisesti myös ryhmätöihin. Valoisa ja rauhallinen kokoustila sijaitsee Pirunkirkon pohjakerroksessa. Tilaan kuljetaan rakennuksen merenpuoleisesta ovesta.

Tutustu tilaan

Paarlastihuone, max. 54

Laivojen tasapainon ylläpitämiseksi käytetty ”paarlasti” on antanut nimensä ainoalle auditoriomuotoiselle kokoustilallemme Paarlastihuoneelle. Auditorioistuimille mahtuu 54 henkilöä. Tilan etuosassa on pöydät ja tuolit 20 hengelle.

Tutustu tilaan
Ruutikellarin pääsali kuvattuna ylhäältä päin. Tilassa on puisia pöytiä ja tuoleja ja valkokangas.

Ruutikellari, max. 60

Ruudin säilytystilana 1700-luvulla toiminut Ruutikellari kätkee jykevien seiniensä sisään tunnelmallisen juhla- ja kokoustilan. Tässä tilassa saat osallistujat keskittymään vain kokoukseen, sillä siellä ei toimi puhelinyhteydet.

Tutustu tilaan

Tenalji von Fersen, max. 170

Korkea tiiliholvattu juhlasali on kunnostettu vuonna 1775 rakennettuun linnoituksen leipomon viljavarastoon. Upea sali muuntautuu monipuolisesti seminaari-, juhla- tai esitystilaksi.

Tutustu tilaan