KULKUYHTEYDET JA LIIKKUMINEN

Vierailu alkaa merimatkalla

Suomenlinnaan kuljetaan vesiteitse. Linnoitukseen pääsee lautalla ympäri vuoden, vesibussilla kesäisin. Merimatkan aikana on loistava mahdollisuus nauttia maisemista ja valokuvata Helsinkiä mereltä.

Lue lisää

Seuraa sinistä reittiä

Suomenlinnassa liikutaan kävellen. Pääreitti kulkee linnoituksen läpi tärkeimpien nähtävyyksien kautta. Se on viitoitettu sinisin kyltein ja merkitty karttoihin sinisellä viivalla.

Lue lisää

NÄHTÄVYYKSIÄ JA PALVELUITA

Löydä omat lempipaikkasi

Kuusi kilometriä muuria, sata tykkiä, jännittäviä tunneleita, kauniita puistoalueita... Suomenlinnassa riittää mielenkiintoista nähtävää jokaiselle.

Lue lisää

Museoita moneen makuun

Linnoituksessa on kuusi mielenkiintoista museota. Kesäkaudella pääset museoihin edullisemmin koko kesän voimassa olevalla yhteislipulla. Ympäri vuoden avoinna on Suomenlinna-museo.

Lue lisää

Nauti ravintoloissa ja kahviloissa

Suomenlinnan monista ravintoloista ja kahviloista löytyy jokaiselle mieluisa vaihtoehto. Osa palvelee kävijöitä ympäri vuoden.

Lue lisää

KIERROKSIA AIKUISILLE JA LAPSILLE

Matka menneeseen

Opastetulla kävelykierroksella tutustut linnoituksen värikkääseen historiaan. Talvikaudella kierroksia järjestetään viikonloppuisin englanniksi ja venäjäksi. Tilauksesta kierroksia järjestetään useilla eri kielillä ympäri vuoden.

Lue lisää

Seikkaile 1700-luvun Viaporissa

Kesäkaudella järjestettävä Lasten seikkailukierros vie lapset vanhempineen aikamatkalle valistusajan Viaporiin.

Lue lisää