Pajasali, max. 52

Lähellä lauttarantaa sijaitsevassa Pajasalissa voi järjestää tehokkaan kokouspäivän. Monipuolinen tila soveltuu erinomaisesti myös ryhmätöihin. Valoisa ja rauhallinen kokoustila sijaitsee Pirunkirkon pohjakerroksessa. Tilaan kuljetaan rakennuksen merenpuoleisesta ovesta.

Kahdenistuttavia pöytiä ja valkoinen holvikatto.

  • Soveltuvuus: kokoukset, luennot
  • Vuokra-aika: puolipäivävarauksissa klo 8-13 tai 15-20, kokopäivävarauksissa klo 8-20
  • Henkilömäärä: max 52
  • Hinta vuonna 2018-2019: 375/550 euroa, vuonna 2020-2021: 383/565€
  • Tilat: holvattu kokoustila, Tynnyrintekijän kokoushuone, aulatila, kahvikeittö, wc-tilat
  • Kalustus: luentopöydät 52 henkilölle, ryhmätyö- ja tarjoilupöytiä, Tynnyrintekijän kokoustilan kalusteet
  • Varustus: valkokangas, dataprojektori, internet-yhteys, vahvistin, DVD-soitin, mikrofoni, kaiuttimet, fläppitauluja
  • Huomaa! ei sovellu liikuntaesteisille

Pajasalin kokoushuonetta jakaa kaksi muhkeaa holvipilaria, joiden alle luentosalimuotoon järjestettyjen pöytien ääreen mahtuu 52 henkeä. Katsomoasetelmaan saa mahtumaan tuolit 80 henkilölle. Pajasalin vuokraan kuuluu myös viereisen Tynnyrintekijän kokoushuoneen käyttö. Näiden tilojen väliin jäävää aulatilaa voi käyttää esimerkiksi tarjoilu- tai ryhmätyötilana.

Tilassa on myös pieni kahvikeittiö, naulakot ja wc-tilat. Kokouskahvit saa helposti keitettyä paikan päällä, ja lounasta on kätevä siirtyä nauttimaan esimerkiksi Bastion Bistroon tai Ravintola Panimoon, jotka sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä kokoustilasta.

Tutustu tilaan

Seuraa Suomenlinnan kokous- ja juhlatiloja Facebookissa. Kuulet ensimmäisenä ajankohtaiset uutisemme ja kampanjamme sekä saat vinkkejä juhliesi käytännönjärjestelyihin.

Pajasalin historia

Pajasalin kokoustila sijaitsee Kruunulinna Ehrensvärdin läntisen siipirakennuksen pohjakerroksessa. Rakennus on valmistunut vuonna 1786.

Aikojen saatossa tila on toiminut mm. pajana, leipomona, ikkunaverstaana ja varastona.

Rakennuksen kunnostustyöt aloitettiin vuonna 1992 ensimmäisestä kerroksesta. Kellarikerroksen eteläpäätyyn, Suomenlinnan pursiseuran entiseen jollavarastoon kunnostettiin kokoustiloiksi Pajasali ja Tynnyrintekijän huone vuonna 2002.