Kokous- ja juhlatilat

Varauskalenteri

Voit lähettää meille varauspyynnön haluamaasi tilaan klikkaamalla kalenterista toivomaasi päivää. Tee vain yksi varaus kerrallaan. Varaus tulee näkyviin kalenteriin avoimena lukkona, kun olemme käsitelleet varauksen, minkä jälkeen lähetämme alustavan varauksen tiedot antamaasi sähköpostiosoitteeseen.  Varaus on alustava ja voimassa kuluitta kahden viikon ajan, jonka jälkeen se täytyy vahvistaa tai perua.

Ethän koskaan lähetä myyntipalveluumme henkilötietojasi, kuten henkilötunnusta tai muuta arkaluonteista tietoa sähköpostin välityksellä. Jos tietojen lähettäminen sähköpostilla on välttämätöntä, saat myyntipalvelustamme ohjeet turvasähköpostin lähettämistä varten.

Suomenlinnan kokous- ja juhlatiloja voi vuokrata ainoastaan 18 vuotta täyttäneet, luonnolliset henkilöt.

Huomioithan että juhlatilavarauksissa yhden päivän vuokra-aika päättyy toisen päivän puolella, vaikka varaus olisikin vain yhden päivän varaus.

Asiakkaiden antamia henkilötietoja käsitellään siltä osin kuin se on välttämätöntä asiakassuhteelle. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta. Linkki avautuu uudelle sivulle.