Kuvassa näkyy valkoinen kukkaketo, jonka taustalla Suomenlinnan muuria

Poikkeuksia Suomenlinnan vesiliikenteessä 13.7.2023

Suomenlinnan vesiliikenteessä on poikkeuksia torstaina 13.7.2023. Lauttaliikenne Suomenlinnaan kulkee klo 6.00–21.40 vain välillä Katajanokka-Suomenlinna-Katajanokka ja klo 22.20 eteenpäin normaalilla reitillä. Vesibussin reittiliikenne Suomenlinnaan ja Lonnaan liikennöi poikkeuksellisesti Kauppatorin sijaan Kalasatamasta.

Poikkeukset johtuvat Tasavallan presidentti Sauli Niinistön isännöimästä Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin vierailusta Suomeen sekä Pohjoismaiden ja Yhdysvaltojen huippukokouksesta. Kokous järjestetään Presidentinlinnassa. Vierailun turvallisuustoimet vaikuttavat Suomenlinnan vesiliikenteeseen. Lisätietoja vierailusta Presidentin kanslian tiedotteessa sekä liikennejärjestelyistä Poliisin tiedoteessa.

Lauttaliikenne Suomenlinnaan 13.7.

HSL tiedottaa omissa kanavissaan poikkeusliikenteestä ja aikatauluista. Poikkeukset voivat astua voimaan lyhyellä varoitusajalla, joten HSL-sovelluksen ja HSL:n nettisivujen tiedotusta aiheesta kannattaa seurata aktiivisesti.

Mantereen lähtölaiturista riippumatta Suomenlinnassa lauttaliikenne käyttää normaaleja laitureita eli huoltoliikenne huoltolaituria ja henkilölautta päälaituria.

Tarkista 13.7. aikataulut lähtöpaikoittain ja lautan tarkka lähtöpaikka Katajanokalta Suomenlinnan liikenteen sivuilta.

Vesibussiliikenne Suomenlinnaan 13.7.

Vesibussi Suomenlinnaan lähtee Kauppatorin sijaan Kalasatamasta kerran tunnissa. FRS:n verkkosivuilta löydät päivän poikkeusaikataulun ja reitin. Lähtölaituri Kalasatamassa on Parrulaituri.

Päivitämme mahdollisia muutoksia poikkeusta koskien tähän uutiseen.