Aurinko laskemassa Kustaanmiekan vallien taakse.

Ota yhteyttä

Tältä sivulta löydät Suomenlinnan kävijäkohteeseen ja maailmanperintökohteeseen liittyvät yhteystiedot. Jos haluat ottaa yhteyttä Suomenlinnaa hallinnoivaan valtion virastoon Suomenlinnan hoitokuntaan, katso yhteystiedot viraston omilta nettisivuilta täältä.

Matkailuneuvonta

puh. 0295 338 410
WhatsApp 050 572 4072
info@suomenlinna.fi

Suomenlinna Facebookissa
Suomenlinna Instagramissa
Suomenlinna Twitterissä
Suomenlinna Pinterestissä

Suomenlinnan matkailuneuvonta sijaitsee päälaiturin viereisessä vaaleanpunaisessa Rantakasarmissa. Neuvonta on auki talvisin (1.10.-30.4.) joka päivä 10-16 ja kesäisin (2.5.-30.9.) joka päivä 10-18.

Kokous- ja juhlatilojen myyntipalvelu

puh. 0295 338 420
tilavuokra@suomenlinna.fi

Kokous- ja juhlatilat Facebookissa.

Myyntipalvelu sijaitsee Suomenlinnassa päälaiturin viereisessä vaaleanpunaisessa Rantakasarmissa. Käyntiosoite on Suomenlinna C 1.

Viestintä, medialle ja kuvausryhmille

Mediavierailut

Mediavierailuihin liittyvät tiedustelut osoitteeseen media@suomenlinna.fi. Vastaamme tiedusteluihin virka-ajalla maanantaista perjantaihin klo 08-16.

Viestintä ja markkinointi

Viestintäasiantuntija Veera Törrönen, puh. 0295 338 385
Suomenlinnan kävijäviestintään ja matkailuun liittyvät tiedustelut

Tapahtumat ja kuvaustiedustelut

Tapahtumakoordinaattori Kaisa Koskinen, puh. 0295 338 347
tapahtumiin liittyvä viestintä, kuvausryhmät ja ulkoalueluvat
Maailmanperintökohteen kehittäminen
Kehittämispäällikkö Petteri Takkula, puh. 0295 338 387
Suomenlinna maailmanperintökohteena, liiketilat
Matkailuasiantuntija Milla Öystilä, puh. 0295 338 372
matkailun kehittäminen, verkostoyhteistyö, oppilaitosyhteistyö
Suomenlinna ja Suomenlinnan hoitokunta sosiaalisessa mediassa

Suomenlinnan hoitokunta restauroi, ylläpitää, hallinnoi ja esittelee Suomenlinnaa. Somekanavissamme viestimme Suomenlinnasta matkailukohteena ja asuinalueena sekä Suomenlinnan hoitokunnan työstä. Somekanavissamme pääsee lukemaan monipuolisesta työstä, jota linnoituksen ylläpitämiseksi tehdään, tutustumaan palveluihin ja tapahtumiin sekä lukemaan historiaan ja linnoituksen ihmisiin liittyviä tarinoita.

Käytämme somessa virallisesti #suomenlinna-aihetunnistetta.

Suomenlinnan Facebook (@suomenlinna)
Suomenlinnan matkailukohteen Facebookissa kerromme ympärivuotisista palveluista ja tapahtumista, linnoituksen historiasta ja maailmanperinnöstä. Siirry Suomenlinnan Facebookiin.

Instagram (@suomenlinnaofficial)
Instagramissa nostamme esille kuvia Suomenlinnan maisemista, arkkitehtuurista, palveluista, tapahtumista ja ihmisistä sekä Suomenlinnan hoitokunnan töistä. Siirry Instagramiin.

YouTube
YouTubessa jaamme videoita, joiden kautta pääsee ihailemaan esimerkiksi Suomenlinnan maisemia, tutustumaan hoitokunnan työhön ja fiilistelemään Suomenlinnassa järjestettyjä tapahtumia. Siirry YouTubeen.

Twitter (@SuomenlinnaWHS)
Twitterissä tuomme esille Suomenlinnan hoitokunnan monialaista osaamista ja työtä, jota tehdään laajassa verkostossa. Esimerkiksi hoitokunnan uusimmat uutiset, tiedotteet ja avoimet työpaikat löytyvät Twitteristä. Siirry Twitteriin.

LinkedIn
Linkedinissä tuomme esille Suomenlinnan hoitokunnan monialaista osaamista ja työtä, jota tehdään laajassa verkostossa. Esimerkiksi hoitokunnan uusimmat uutiset, tiedotteet ja avoimet työpaikat löytyvät LinkedInistä. Siirry LinkedIniin.

Suomenlinnan kokous- ja juhlatilojen Facebook (@suomenlinnankokousjajuhlatilat)
Kokous- ja juhlatilojen Facebookista löytyy vuokrattaviin kokous- ja juhlatiloihin liittyvää tietoa. Siirry kokous- ja juhlatilojen Facebookiin.