Kävijöitä Kustaanmiekan valleilla iltahämärässä.

Suunnittele käyntisi

Esitteet

Suunnittele vierailusi ja tutustu esitteisiin jo etukäteen. Voit ladata erikieliset esitteet alla olevien linkkien kautta pdf-muotoisina. Suomenlinna-esitettä on saatavana yhdeksällä kielellä: suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, japaniksi ja kiinaksi.

Esitteessä on linnoituksen kartta sekä perustiedot historiasta, nähtävyyksistä ja palveluista. Palveluiden tarkemmat aukiolotiedot kannattaa tarkistaa kalenterista.

Painetun esitteen saat eri kieliversioina Rantakasarmin matkailuneuvonnasta saapuessasi Suomenlinnaan. Lue lisää matkailuneuvonnan sijainnista ja aukioloista.

Tutustu esitteeseen:

Lasten Suomenlinna -esite

Lasten kanssa Suomenlinnassa vierailevien kannattaa lisäksi tutustua Lasten Suomenlinna -esitteeseen, joka on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Painetun esitteen voi noutaa matkailuneuvonnasta.

Tutustu Lasten Suomenlinna -esitteeseen:

Vinkki: Lasten esitteessä on lisätyn todellisuuden (AR) avulla toimiva elävä värityskuva. Kuva herää eloon Arilyn-sovelluksen avulla, joten sovellus kannattaa ladata jo ennen vierailua puhelimeen. Lue lisää Suomenlinnan AR-toteutuksista.