Kävijöitä Kustaanmiekan valleilla iltahämärässä.

Suunnittele käyntisi

Esitteet

Suunnittele vierailusi ja tutustu esitteisiin jo etukäteen. Voit ladata erikieliset esitteet alla olevien linkkien kautta pdf-muotoisina. Suomenlinna-esitettä on saatavana yhdeksällä kielellä: suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, japaniksi ja kiinaksi.

Esitteessä on linnoituksen kartta sekä perustiedot historiasta, nähtävyyksistä ja palveluista. Palveluiden tarkemmat aukiolotiedot kannattaa tarkistaa kalenterista.

Painetun esitteen saat eri kieliversioina Suomenlinnan vierailija­keskuksesta Rantakasarmilta saapuessasi Suomenlinnaan. Lue lisää Vierailijakeskuksen sijainnista ja aukioloista.

Avaa esitteet alla olevista linkeistä. Pdf-tiedostot avautuvat uuteen välilehteen.

Lasten Suomenlinna -esite

Lasten kanssa Suomenlinnassa vierailevien kannattaa lisäksi tutustua Lasten Suomenlinna -esitteeseen, joka on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Painetun esitteen voi noutaa vierailijakeskuksesta.

Tutustu Lasten Suomenlinna -esitteeseen alla olevista linkeistä. Pdf-tiedostot avautuvat uuteen välilehteen.

Suomenlinnan digiopas

Suomenlinnan digiopas on taskussa kulkeva opas Helsingin merellisimpään kaupunginosaan. Oppaan avulla linnoituksen palvelutarjonta, vierailukohteet ja reitit löytyvät helposti. Oppaan käyttäminen on helppoa, sillä palvelu toimii verkkoselaimessa. Avaa digiopas tästä linkistä uuteen välilehteen.