Kävijöitä Kustaanmiekan valleilla iltahämärässä.

Suunnittele käyntisi

Esitteet

Suunnittele vierailusi ja tutustu esitteisiin jo etukäteen. Voit ladata erikieliset esitteet alla olevien linkkien kautta pdf-muotoisina. Suomenlinna-esitettä on saatavana yhdeksällä kielellä: suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, japaniksi ja kiinaksi.

Esitteessä on linnoituksen kartta sekä perustiedot historiasta, nähtävyyksistä ja palveluista. Palveluiden tarkemmat aukiolotiedot kannattaa tarkistaa kalenterista.

Painetun esitteen saat eri kieliversioina Rantakasarmin matkailu­neuvonnasta saapuessasi Suomenlinnaan. Lue lisää matkailuneuvonnan sijainnista ja aukioloista.

Tutustu esitteeseen:

Lasten Suomenlinna -esite

Lasten kanssa Suomenlinnassa vierailevien kannattaa lisäksi tutustua Lasten Suomenlinna -esitteeseen, joka on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Painetun esitteen voi noutaa matkailuneuvonnasta.

Tutustu Lasten Suomenlinna -esitteeseen:

Vinkki: Lasten esitteessä on lisätyn todellisuuden (AR) avulla toimiva elävä värityskuva. Kuva herää eloon Arilyn-sovelluksen avulla, joten sovellus kannattaa ladata jo ennen vierailua puhelimeen. Lue lisää Suomenlinnan AR-toteutuksista.