Kulkuyhteydet

Vesibussi

Aikataulut ja matkan kesto

Vesibussiliikennettä Suomenlinnaan ja Lonnaan hoitaa FRS Finland Oy. Vesibussi liikennöi linnoitukseen toukokuun alusta syyskuun loppuun ja matka Kauppatorilta kestää noin 20 minuuttia. Siirry katsomaan aikataulut FRS Finland Oy:n verkkosivuilta.

Uusi linja! FRS Finlandin läntinen saaristoreitti kuljettaa kävijöitä lähtien Espoosta Nokkalan majakalta Lonnan ja Suomenlinnan kautta Kalasatamaan ja takaisin. Katso koko reitti FRS Finlandin sivuilta ja tee kesäinen meriretki! Siirry katsomaan Läntisen saaristoreitin linja ja aikataulut FRS Finlandin sivuille. 

Vesibussin lähtöpaikat

Vesibussi lähtee Kauppatorilta Lyypekinlaiturin pistolaiturista.

Suomenlinnassa vesibussi lähtee Tykistölahden laiturista ja pysähtyy myös Kuninkaanportilla. Osa vesibussi­vuoroista pysähtyy Lonnan saarella matkalla Kauppatorilta Suomenlinnaan. Lue lisää Lonnasta ja sen palveluista Lonnan verkkosivuilta.

Suosittelemme Kauppatorille saapumista julkisilla liikenne­välineillä päästöjen vähentämiseksi. Kauppatorin ympäristössä on hyvin rajallisesti parkkipaikkoja.

 

Matkaliput

Vesibussiin käy liikennöitsijän omat liput, jotka voi ostaa FRS Finland Oy:n verkkokaupasta tai suoraan vesibussista. Siirry tästä verkkokauppaan. HSL:n julkisen liikenteen liput eivät kelpaa vesibussissa.