Kävijälle

Opaskierrokset ja ryhmät

Opaskierrokset

Opastetulla kävelykierroksella kuljetaan historiallisilla paikoilla pääosin Susisaaren ja Kustaanmiekan alueella ja kuullaan linnoituksen kiehtovasta menneisyydestä. Kierroksella tutustutaan muun muassa Suureen linnanpihaan ja aikoinaan maailman suurimpiin kuuluneeseen kuivatelakkaan. Lue Suomenlinnan päänähtävyyksistä.

Näistä linkeistä pääsee lukemaan lisätiedot opastuksista.

Opastaminen Suomenlinnassa on luvanvaraista. Auktorisoituja oppaita ovat vain Ehrensvärd-seuran oppaat. Siirry linkistä Ehrensvärd-seuran sivuille. Opastustiedustelut Ehrensvärd-seurasta: guidebooking@suomenlinnatours.com, puh. 09 684 1850.

Ryhmävierailut

Merilinnoituksessa vierailee vuosittain satoja ryhmiä opintoretkeläisistä juhlavieraisin ja yritysryhmiin. Suomenlinna onkin ihanteellinen kohde pienelle irtiotolle kaupungin hälinästä. Lautta tai vesibussi vie vain 15 minuutissa aivan toiseen maailmaan.

Kokous- ja virkistyspäivän tai juhlan järjestäminen onnistuu linnoituksessa ympäri vuoden. Paikalliset palveluntarjoajat tarjoavat erilaisia valmiita paketteja tai räätälöivät tilaisuudet toiveiden mukaan. Avaa linkistä tiedot paikallisista palveluntarjoajista.

Olemme koonneet vinkkejä erilaisille ryhmille. Lue vinkit alla olevista linkeistä.