Muut palvelut

Eväsruokailutila

Omia eväitä voi nauttia eväsruokailutilassa uimarannan vieressä, pääreitin varrella Kustaanmiekalla. Tila sijaitsee keltaisessa, venäläisellä kaudella rakennetussa vajarakennuksessa.

Päälaiturilta on matkaa eväsruokailutilalle noin kilometri. Vesibussi liikennöi kesäkaudella sekä Suomenlinnakeskuksen että Kuninkaanportin laituriin, joista molemmista on matkaa noin 500 metriä.

Eväsruokailutilassa on pitkät pöydät ja penkit 60 hengelle sekä reilusti vapaata lattiapinta-alaa. Tilassa on myös wc-tilat, joita voi lisäksi hyödyntää uimarannan pukeutumistiloina.

Rakennuksessa ei ole lämmitystä, joten se on avoinna toukokuun alusta lokakuun puolivälin tienoille joka päivä kello 9-19.

Tilaa ei voi varata ryhmille, vaan se on avoinna kaikille kävijöille. Eväsruokailutilan käyttäjien tuleekin huomioida tilan muut käyttäjät ja antaa heille mahdollisuus eväiden nauttimiseen omalla vuorollaan.

Saavutettavuus: Eväsruokailutilaan pääsee pyörätuolilla avustettuna. Sisäänkäynnillä on jyrkkä luiska. Lähin esteetön wc on bastioni Hyveen yleisö-wc, Lasistudio Hytin vieressä.