Muut palvelut

Eväsruokailutila

Omia eväitä voi nauttia eväsruokailu­tilassa uimarannan vieressä, pääreitin varrella Kustaanmiekalla. Tila sijaitsee keltaisessa, venäläisellä kaudella rakennetussa vajarakennuksessa.

Päälaiturilta on matkaa eväsruokailu­tilalle noin kilometri. Vesibussi liikennöi kesäkaudella sekä Tykistölahden että Kuninkaanportin laituriin, joista molemmista on matkaa noin 500 metriä.

Eväsruokailutilassa on pitkät pöydät ja penkit 60 hengelle sekä reilusti vapaata lattiapinta-alaa. Tilassa on myös wc-tilat, joita voi lisäksi hyödyntää uimarannan pukeutumistiloina.

Rakennuksessa ei ole lämmitystä, joten se on avoinna toukokuun alusta lokakuun puolivälin tienoille joka päivä kello 9-19.

Tilaa ei voi varata ryhmille, vaan se on avoinna kaikille kävijöille. Eväsruokailu­tilan käyttäjien tuleekin huomioida tilan muut käyttäjät ja antaa heille mahdollisuus eväiden nauttimiseen omalla vuorollaan.

Saavutettavuus: Eväsruokailu­tilaan pääsee pyörätuolilla avustettuna. Sisäänkäynnillä on jyrkkä luiska. Lähin esteetön wc on bastioni Hyveen yleisö-wc, Lasistudio Hytin vieressä.