Siirry suoraan sisältöön

Juhlatilat

Ruutikellari, max. 60

Ruudin säilytystilana 1700-luvulla toiminut Ruutikellari kätkee jykevien seiniensä sisään tunnelmallisen juhlatilan. Kauniin Ruutikellarin jykevien tiiliseinien kutsuvaan tunnelmaan on helppo rakentaa unelmiensa juhlat.

Myllysali, suositus 60, max. 72

Valossa kylpevä ja elegantti Myllysali tuo tilaisuuteen tyylikästä juhlan tuntua. Korkea ja raikkaan vaalea tila on ainutlaatuinen esiintymislavoineen ja jykevine ikkunalautoineen.

Pirunkirkon juhlasali, max. 120

Venäläisellä kaudella luterilaisena kirkkona toimineen rakennuksen yläkertaan sijoittuu kaunis juhlatila. Pirunkirkon lumoavat puitteet henkivät perinteikästä arvokkuutta. Holvikaaret sekä perinteinen lankkulattia ja seinämaalaukset huokuvat entisajan charmia.

Tenalji von Fersen, max. 200

Korkea tiiliholvattu juhlasali on kunnostettu vuonna 1775 rakennettuun linnoituksen leipomon viljavarastoon. Juhlatiloistamme vaikuttavin on Tenalji von Fersen, jonka suurten holvikaarten ja ajan patinoimien tiilten verhoilemassa avarassa tilassa voi aistia rakennuksen historian. Upea sali muuntautuu monipuolisesti juhla-, seminaari- ja esitystilaksi.