Kokous- ja juhlatilat

Palveluntarjoajat

Suomenlinnan kokous- ja juhlatilojen myyntipalvelu vuokraa kaikki tilat ilman palveluja, ja asiakas voi itse tilata tilaisuuteensa haluamansa tarjoilut, ohjelman ja kuljetukset suoraan palveluntarjoajalta.

Tilaisuuden järjestämisen helpottamiseksi olemme koonneet alle saarella toimivien yrittäjien tietoja sekä tietoa kulkuyhteyksistä.

Kokoustarjoilut ja -lounaat sekä juhlien catering-palvelut voi tilata haluamaltaan palveluntarjoajalta. Tarjolla on muun muassa suomenlinnalaisia pitopalvelu- ja ravintolatoimijoita, joille tilamme ovat tutut, joten tilaisuuden suunnittelu heidän kanssaan on vaivatonta. Kaikki toimijat sijaitsevat Suomenlinnassa, mikä helpottaa tilaisuuden järjestelyitä.

Lue lisää catering-yritysten verkkosivuilta:

Lue lisäksi Suomenlinnassa toimivista ravintoloista.

Linnoituksessa voi majoittua ympäri vuoden Hostel Suomenlinnassa ja Villa Silossa. Kummatkin sijaitsevat lähellä päälaituria.

Hostellissa on noin 40 vuodepaikkaa, jotka ovat sekä pienemmissä yksityishuoneissa että isommissa ryhmämajoitushuoneissa. Suurempien ryhmien on mahdollista varata koko hostelli omaan käyttöönsä.

Villa Silon sisustus henkii Suomenlinnan historiaa saaristolaistyylillä maustettuna. Huoneisto on hyvin varustettu ja siellä mahtuu yöpymään enintään neljä aikuista. Villassa on parisänky, olohuoneessa levitettävä vuodesohva, keittiö sekä kylpyhuone.

Lisätietoa majoituksesta ja varausohjeet ovat muut palvelut -sivulla. Siirry muut palvelut -sivulle.

Huom! Suomenlinnan kokous- ja juhlatilojen vuokraajana saat majoituksesta –10% alennuksen Hostel Suomenlinnassa! Ilmoita varatessasi koodi: SLHK

Suomenlinnaan pääsee kätevästi lautalla Kauppatorin rannasta. Merimatka HSL:n lautalla kestää vain 15 minuuttia ja lautta kulkee Suomenlinnaan ympäri vuoden joka säällä.Kesäisin tilaisuuksiin pääsee myös vesibussilla, joka liikennöi Kauppatorilta Tykistölahden ja Kuninkaanportin laitureihin. Suomenlinnassa ei ole taksia tai muuta vastaavaa kuljetusyritystä. Tutustu tarkemmin kulkuyhteyksiin.

Linnoituksessa liikutaan pääosin jalkaisin, mutta kokous- tai juhlatilan vuokraaja voi tuoda auton saareen huoltoajoa, kuten tavaroiden kuljetusta, varten. HSL:n lauttaan mahtuu muutama auto ja lisäksi Katajanokalta kulkee arkisin päiväsaikaan huoltolautta, johon mahtuu useampia ja isompia autoja. Huoltolautta on hyvä vaihtoehto, jos saareen tuotavaa tavaraa on paljon ja aikataulut sopivat tilaisuuteen. Auton kuljattaminen lautalla on maksullista. Varaa lauttapaikka autolle hyvissä ajoin Suomenlinnan Liikenteeltä. Siirry Suomenlinnan Liikenteen verkkosivuille.

Tilaisuuden järjestäjän kannattaa tutustua huolellisesti lauttojen aikatauluihin sekä lauttojen autopaikkojen varauskäytäntöihin. Viimeisestä HSL:n lautasta, joka lähtee mantereelle klo 02 aamuyöllä, ei parane myöhästyä, sillä seuraava lautta aloittaa liikennöinnin vasta aamukuudelta.

Ryhmät voivat tilata matkansa Suomenlinnaan osana Ehrensvärd-seuran ryhmäpakettia. Tilaisuuden järjestäjä voi myös vuokrata oman vesibussikuljetuksen joltain liikennöitsijältä. Hinta vaihtelee lähtöpaikan sekä ryhmän ja laivan koon mukaan. Alla löytyy linkit eri vesiliikenneyrittäjien omille sivuille sekä SuomenlinnaShopista löytyy valmiita tarjouspyyntöpohjia ryhmäkuljetuksia varten.

Vesibussiyrittäjiä

Vesitakseja

Perinnepurjealuksia

Valokuvaaja Dorit Salutskij on paikallinen toimija, joka tarjoaa kuvauspalveluita Suomenlinnassa erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Yhteystiedot:

Upseerikerhon perinteistä kerhoravintolaa voi vuokrata yksityistilaisuuksiin. Upseerikerhon vuokrattavia tiloja ovat 100 hengen juhlasali ja 10-14 hengen kabinetti. Myös saunan vuokraus on mahdollista.

Siirry Upseerikerhon verkkosivuille.

Lonna on pieni saari Kauppatorin ja Suomenlinnan välissä, vain seitsemän minuutin merimatkan päässä mantereelta. Vesibussi operoi saareen toukokuusta syyskuuhun. Lonnassa on ravintola, kokous- ja juhlatiloja sekä tapahtumia.

Lue lisää ja tee varaukset Lonnan verkkosivuilla.