I love Suomenlinna magneetit rantakalliolla

Muut palvelut

Lahjakortit

Ilahduta lahjakortilla

Hemmottele itseäsi tai osta läheisillesi hienoja hetkiä Suomenlinnassa. Katso lahjakorttivalikoima alta.

Kiitos ostoksestasi! #supportyourlocal #tuepaikallista

Adlerfelt kuvattuna sisältä.

Adlerfeltin ja Lonnan ravintolalahjakortit

Ihastuttavien Adlerfeltin ja Lonnan ravintolalahjakortit ilahduttavat takuuvarmasti ystävää tai puolisoa. Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle.

Linna Bar kuvattuna sisältä.

Linna Barin lahjakortit

Linna Bar on viihtyisä paikalliskuppila Suomenlinnassa. Lahjakortit ovat myynnissä paikan päällä Linna Barissa ja Suomenlinnan verkkokaupassa.

Ravintolavieraita istumassa ravintolan sisällä ja kippistämässä.

Suomenlinnan panimoravintolan lahjakortit

Osta herkutteluhetki Ravintola Suomenlinnan Panimolle. Ravintola on osa Ravintolakolmion konsernia ja lahjakortti käy myös muissa Ravintolakolmion paikoissa. Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle.

Café Vanillen lahjakortit

Osta lahjaksi herkutteluhetki ihanassa vaaleanpunaisessa Café Vanillessa. Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle. Toimitus onnistuu s-postitse tai voit noutaa kortin paikan päältä. Tilaukset sähköpostitse suoraan yrittäjälle osoitteeseen paivi.siekkinen(at)cafevanille.fi.

Lahjakortti Cafe Siloon

Osta lahjaksi herkutteluhetki viihtyisässä Café Silossa. Tarjolla on paikan päällä leivottuja herkkuja,

Lahjakortti Café Samovarbariin

Osta lahjaksi herkutteluhetki ihanassa Café Samovarbarissa. Tarjolla on paikan päällä leivottuja herkkuja,

Hostel Suomenlinna kuvattuna ulkoapäin syksyllä.

Hostel Suomenlinnan majoituslahjakortit

Mitä jos ostaisit lahjaksi yöpymisen ja aamiaisen saaristossa maailmanperintökohteessa? Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle.

Lasten seikkailukierros

Anna lahjaksi kesäinen seikkailu Suomenlinnassa! Suomenlinnan seikkailukierros on historialliseen taustatietoon perustuva draamakierros, joka vie lapset vanhempineen jännittävälle aikamatkalle 1700-luvun Viaporiin.

Purjehdus tykkisluupilla

Anna lahjaksi aikamatka 1700-luvulle! Yleisöpurjehdus Tykkisluuppi Dianalla tarjoaa ainutlaatuisen retken Helsingin edustan linnoitussaarten vesillä.

Lahjakortti osteopaatille

Osta lahjaksi hyvinvointia! Merilinnoituksen osteopaatin vastaanottoa on kuvailtu miniretriitiksi. Osteopaatti auttaa työkyvyn ylläpidossa, kehon toiminnallisissa vaivoissa ja niiden ennaltaehkäisyssä. Lahjakorttitilaukset sähköpostitse suoraan yrittäjälle osoitteeseen osteopaatti(at)annanurmio.fi.

Lahjakortti joogaan

Anna lahjaksi lempeää liikettä! Yksilöllinen jooga- tai hengitysohjaus ottaa huomioon jokaisen keholliset tarpeet ja harjoitusohjeiden avulla joogaa voi jatkaa itse kotona. Saatavilla myös parijoogaohjausta kumppanin tai ystävän kanssa. Lahjakorttitilaukset suoraan yrittäjälle osoitteeseen hami(at)hamila.fi.