Muut palvelut

Lahjakortit

Ilahduta lahjakortilla

Hemmottele itseäsi tai osta läheisillesi hienoja hetkiä Suomenlinnassa. Hankkimalla paikallisia palveluita, osoitat tukesi paikallisille yrityksille. Katso valikoima alta.

Kiitos ostoksestasi ja hauskaa joulun odotusta! #supportyourlocal #tuepaikallista

Adlerfelt kuvattuna sisältä.

Adlerfeltin ja Lonnan ravintolalahjakortit

Ihastuttavien Adlerfeltin ja Lonnan ravintolalahjakortit ilahduttavat takuuvarmasti ystävää tai puolisoa. Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle.

Linna Bar kuvattuna sisältä.

Linna Barin lahjakortit

Linna Bar on viihtyisä paikalliskuppila Suomenlinnassa. Lahjakortit ovat myynnissä paikan päällä Linna Barissa ja lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle. Katso Linna Barin aukiolot baarin verkkosivuilta ja piipahda ostoksille!

Ravintolavieraita istumassa ravintolan sisällä ja kippistämässä.

Suomenlinnan panimoravintolan lahjakortit

Osta herkutteluhetki Ravintola Suomenlinnan Panimolle. Ravintola on osa Ravintolakolmion konsernia ja lahjakortti käy myös muissa Ravintolakolmion paikoissa. Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle.

Café Vanillen lahjakortit

Osta lahjaksi herkutteluhetki ihanassa vaaleanpunaisessa Café Vanillessa. Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle. Toimitus onnistuu s-postitse tai voit noutaa kortin paikan päältä. Tilaukset sähköpostitse suoraan yrittäjälle osoitteeseen paivi.siekkinen(at)cafevanille.fi.

Lahjakortti Muumien iltapäiväteelle Bastion Bistroon

Osta lahjaksi tai itsellesi uusi viehättävä elämys ja herkutteluhetki Muumien iltapäivätee. Lahjakorttimyynti on jo avoinna ja lahjakortin voi käyttää varaamalla oman teehetken palvelun avauduttua varattavaksi noin maaliskuusta 2021 lähtien.

Hostel Suomenlinna kuvattuna ulkoapäin syksyllä.

Hostel Suomenlinnan majoituslahjakortit

Mitä jos ostaisit lahjaksi yöpymisen ja aamiaisen saaristossa maailmanperintökohteessa? Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle.

Lasten seikkailukierros

Anna lahjaksi kesäinen seikkailu Suomenlinnassa! Suomenlinnan seikkailukierros on historialliseen taustatietoon perustuva draamakierros, joka vie lapset vanhempineen jännittävälle aikamatkalle 1700-luvun Viaporiin.

Purjehdus tykkisluupilla

Anna lahjaksi aikamatka 1700-luvulle! Yleisöpurjehdus Tykkisluuppi Dianalla tarjoaa ainutlaatuisen retken Helsingin edustan linnoitussaarten vesillä.

Lahjakortti osteopaatille

Osta lahjaksi hyvinvointia! Merilinnoituksen osteopaatin vastaanottoa on kuvailtu miniretriitiksi. Osteopaatti auttaa työkyvyn ylläpidossa, kehon toiminnallisissa vaivoissa ja niiden ennaltaehkäisyssä. Lahjakorttitilaukset sähköpostitse suoraan yrittäjälle osoitteeseen osteopaatti(at)annanurmio.fi.

Lahjakortti joogaan

Anna lahjaksi lempeää liikettä! Yksilöllinen jooga- tai hengitysohjaus ottaa huomioon jokaisen keholliset tarpeet ja harjoitusohjeiden avulla joogaa voi jatkaa itse kotona. Saatavilla myös parijoogaohjausta kumppanin tai ystävän kanssa. Lahjakorttitilaukset suoraan yrittäjälle osoitteeseen hami(at)hamila.fi.