Muut palvelut

Kesäteatteri

Suosittu kesäteatteri sijaitsee Susisaaressa Hyvän Omantunnon linnakkeessa, jossa kesäteatteri on toiminut vuodesta 1968 lähtien. Kesäteatteri löytyy matkailijan kartasta numerolla 36. Siirry karttaan tästä (pdf). Kartta aukeaa uudelle välilehdelle. Teatterissa on nähty muun muassa näytelmät Veljeni Leijonamieli, Taru sormusten herrasta, Tuntematon sotilas ja Ronja, ryövärintytär.

Näytöksistä vastaa Ryhmäteatteri. Katsomossa on lähes 500 paikkaa, ja se on katoksen ansiosta linnoituksen suurin ”sisätila”. Siirry Ryhmäteatterin verkkosivuille. Tutustu teatteriin Suomenlinnan Skyview-palvelussa. Skyview-palvelu aukeaa uudelle välilehdelle.

Saavutettavuus: Suomenlinnan kesäteatterissa on yksi tai kaksi pyörätuolipaikkaa. Määrä vaihtelee vuosittain produktion lavastuksen mukaan. Kesäteatterille saavuttaessa tulee ilmoittautua teatterin pääoven viereisen kahviobaarin henkilökunnalle. Henkilökunta päästää teidät seurueesi kanssa sisälle linnakkeeseen ennen muita. Olethan perillä viimeistään 30 minuuttia ennen esityksen alkua! Kulkureitti katsomoon on osin maapohjainen, mutta esteetön. Esteetön yleisö-wc sijaitsee bastioni Hyveessä aivan kesäteatterin läheisyydessä.