Muut palvelut

Kesäteatteri

Suosittu kesäteatteri sijaitsee Susisaaressa Hyvän Omantunnon linnakkeessa, jossa kesäteatteri on toiminut vuodesta 1968 lähtien. Kesäteatteri löytyy matkailijan kartasta numerolla 36. Siirry karttaan tästä (pdf). Löydät paikalle myös Suomenlinnan digioppaan avulla. Siirry tästä digioppaalle. Kartta aukeaa uudelle välilehdelle. Teatterissa on nähty muun muassa näytelmät Veljeni Leijonamieli, Taru sormusten herrasta, Tuntematon sotilas, Idän pikajunan arvoitus ja Yksi lensi yli käenpesän.

Näytöksistä vastaa Ryhmäteatteri. Katsomossa on lähes 550 paikkaa, ja se on katoksen ansiosta linnoituksen suurin ”sisätila”.

Esteettömyystiedot: Suomenlinnan kesäteatterissa on yksi pyörätuolipaikka. Ilmoittauduthan kesäteatterille saapuessasi teatterin pääoven viereisen kahviobaarin henkilökunnalle. Henkilökunta päästää teidät seurueesi kanssa sisälle linnakkeeseen ennen muita. Olethan perillä viimeistään 30 minuuttia ennen esityksen alkua! Kulkureitti katsomoon on osin maapohjainen, mutta esteetön. Esteetön yleisö-wc sijaitsee bastioni Hyveessä aivan kesäteatterin läheisyydessä.