Opaskierrokset ja ryhmät

Virkistyspäivä Suomenlinnassa

Suomenlinna on suosittu työhyvinvointi- ja virkistyspäivien viettopaikka kaikkina vuodenaikoina. Merilinnoitus tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia kulttuurista ulkoiluun ja hyvään ruokaan.

Opastetut kävely­kierrokset linnoituksessa

Suosituin virkistys- ja kokous­päivien oheisohjelma on Ehrensvärd-seuran järjestämä opastettu kävelykierros linnoituksen ulkoalueilla. Kierroksen voi räätälöidä Suomenlinnan historiaa tuntemattomille tai myös niille, joille Suomenlinna on jo entuudestaan tuttu paikka. Tilauskierroksia on saatavana 15 eri kielellä.

Ehrensvärd-seuran kautta onnistuvat kaikki ohjelman eri osat opastuksista, ruokailuun ja vesibussikuljetuksiin. Siirry Ehrensvärd-seuran verkkosivuille ja tutustu ohjelmatarjontaan tarkemmin.

Teen maisteluilta Suomenlinnan Lelumuseossa

Lelumuseon Café Samovarbariin voi varata ryhmälle oman teen maisteluillan esimerkiksi kokous- tai virkistyspäivän päätteeksi. Illan aikana maistellaan valikoima Demmerin teelaatuja sekä opastetaan erilaisten teelaatujen ja teen valmistuksen saloihin. Teen kanssa tarjoillaan sekä suolaisia että makeita herkkuja Samovarbarin tapaan. Yksityinen iltatilaisuus kestää noin 2,5 tuntia.

Tiedustelut: posti@lelumuseo.fi. Lue lisää Lelumuseosta ja Café Samovarbarista.

Ohjelmaa omin voimin

Suomenlinnassa on mahdollisuus järjestää yrityksen oma virkistyspäivä ilman paikan päältä tilattuja palveluja. Ohjelmaa suunniteltaessa on hyvä muistaa, että Suomenlinna on Unescon maailmanperintö­kohde, joten  suunnittelussa tulee ottaa huomioon muutamia erityispiirteitä. Lue ohjeet vastuulliseen vierailuun. Tapahtumien järjestämisestä on olemassa omat ohjeet, joihin kannattaa päivää suunniteltaessa tutustua. Lue ohjeet tapahtumien järjestäjille. Mikäli tulette suuremmalla joukolla viettämään päivää Suomenlinnaan, kannattaa tarkistaa ohjeista tarvitsetteko ulkoalueen käyttöluvan Suomenlinnan hoitokunnalta.