Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvassa Suomenlinnassa käy vuosittain satoja toimittajia niin Suomesta kuin ulkomailta. Linnoitusta hallinnoiva Suomenlinnan hoitokunta auttaa mediaa tarjoamalla tietoja, kuvia ja esittelyä paikan päällä.

Kuvapankin kuvia saa käyttää lähde mainiten vapaasti ja veloituksetta aiheeseen liittyvien artikkeleiden yhteydessä muussa kuin kaupallisessa tarkoituksessa. Lähde mainitaan seuraavasti: Suomenlinnan hoitokunnan kuva-arkisto/valokuvaajan nimi.

Suomenlinnan esittelyyn liittyvissä asioissa voi käyttää myös Suomenlinna-aiheisia videoita muussa kuin kaupallisessa tarkoituksessa.

Internetsivujemme (sekä www.suomenlinna.fi että www.suomenlinnanhoitokunta.fi) tekstejä voi lainata lähde mainiten. Lähde kirjataan seuraavasti: Suomenlinnan hoitokunnan internetsivut.

Kuvapankista saat käyttöösi Suomenlinnaa ja linnoituksen palveluita esitteleviä kuvia.

Seuraa Suomenlinnaa sosiaalisessa mediassa

Mediatiedotteet

Kaikki mediatiedotteet on koottu Suomenlinnaa hallinnoivan valtion viraston, Suomenlinnan hoitokunnan omalle sivustolle. Tutustu mediatiedotteisiin täällä.

Yhteystiedot

Lisätietoja saat Suomenlinnan hoitokunnan viestintäpäälliköltä Laura Klefbohmilta sähköpostilla osoitteesta laura.klefbohm@suomenlinna.fi tai puhelimitse numerosta 0295 338 391.