Harmaakivinen bastioni Kunnia Piperin puiston reunalla.

Ajankohtaista

Hoitokunnalla ja Suomenlinnalla uudet internetsivut

Suomenlinnan internetsivut on uusittu. Uudistuksessa hoitokunnan sivusto erotettiin omakseen, ja sen löytää nykyään osoitteesta www.suomenlinnanhoitokunta.fi.

Hoitokunnan sivulla yksi pääosioista on varattu vuokralaisille eli siellä kerrotaan asukkaille ja muille Suomenlinnan vuokralaisille hyödyllistä asiaa. Osiosta löytyy tällä erää asukasopas, muita ohjeita, lomakkeita sekä ajankohtaisia uutisia. Osiota on tarkoitus täydentää tarpeen mukaan. Täydennystoiveita voi lähettää osoitteeseen vuokralaiset@suomenlinna.fi ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveen.

Uutiset voi tilata itselleen RSS-syötteenä tiedotesivulla olevasta sinisestä palkista. Tällöin syötteen tilannut saa aina itselleen tiedon, kun uusi uutinen julkaistaan. Jos RSS-syöte ei ole tuttu toiminto, lisätietoa voi etsiä internetistä. Suomenlinnan uutiset voi tilata samaan tapaan, jos haluaa myös muuta ajankohtaista tietoa. Ne löytyvät www.suomenlinna.fi etusivulta.

Sivustouudistuksen kuten muutenkin hoitokunnan viestinnän pääpaino on jakaa tietoa linnoituksen historiasta ja maailmanperinnöstä sekä esitellä Suomenlinnan palveluita. Suomenlinnan sivustolta löytyy paljon ennalta tuttua tietoa. Pääosiot ovat nyt linnoitus ja historia, maailmanperintö, kävijälle sekä kokous- ja juhlatilat. Uutuutena etusivulla on kalenteri, josta haluamaansa päivää klikkaamalla näkee, mitä Suomenlinnassa on tuolloin auki ja mitä täällä tapahtuu.

Sivustot toimivat yhtä hyvin kaikilla päätelaitteilla eli voit lukea esim. vuokralaisten osion ohjeita yhtä lailla takapihan penkillä kännykästä kuin lautalla tabletista.

Otamme mielellämme vastaan palautetta uudesta sivustosta! Sitä voi toimittaa osoitteeseen vuokralaiset@suomenlinna.fi.

Hyviä lukuhetkiä!

Kaikki uutiset