Kuva: Magnesia Festival, kuvaaja Matti Keski-Kohtamäki

Ajankohtaista

Joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia ja workshopeja maailmanperintökohteen miljöössä

Magnesia Festival järjestetään Suomenlinnassa 28. – 30.7.2023. Kuudetta kertaa järjestettävän hyvinvointifestivaalin tarjontaan lukeutuu 55 hyvinvointiohjaajaa ja esiintyjää, yli 100 ohjelmanumeroa kuudessa Suomenlinnan tapahtumatilassa ja ulkoalueella. Kolmeen päivään sisältyy muun muassa joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia ja workshopeja.

“Toivotamme matalalla kynnyksellä tervetulleeksi kaikki iloa, energiaa, hyvää oloa ja arjen nostetta kaipaavat. Oma hyvinvointi, yhteisöllisyys ja jaetut merkitykselliset kokemukset ovat Magnesian keskiössä”, kertoo yksi Magnesian perustajista ja ohjelmasta vastaava Kaisa Kärkkäinen.

Festivaalin uniikkius syntyy järjestäjien mukaan tunnelmasta: yhteisöllisyydestä ja jaetusta kokemuksesta saaristoluonnon keskellä.

Kotimaisista ohjaajista ja puhujista päästään kokemaan mm. Mia Jokinivan, Eveliina Tistelgren, Iida Mäkikallion, Katri Syvärisen, Meri Mortin ja Julia Hackzellin opetuksista. Tunnelmaa maalailevat musiikillaan esimerkiksi Paul Elias, Teho Majamäki ja Sarah Palu. Tänä vuonna mukana myös Maailman ihanin tyttö -projektista syntyneen voimauttavan valokuvan -menetelmän kehittäjä, yhteisötaiteeseen painottunut valokuvaaja, taide- ja sosiaalikasvattaja Miina Savolainen.

Lisäksi festivaalilla on kansainvälisiä joogaopettajia muun muassa USA:sta, Australiasta ja Balilta. Ohjelmasta lähes puolet on englanniksi, mikä mahdollistaa kokemuksen myös kansainvälisille vieraille. Sunnuntaina Magnesiassa on ohjelmaa koko perheelle.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy tapahtuman nettisivuilta osoitteesta magnesiafestival.com

Kuva: Magnesia Festival, kuvaaja Matti Keski-Kohtamäki

Kaikki uutiset