Kävijälle

Neuvonta ja palaute

Suomenlinnan matkailuneuvonnan saavutettavuutta parannetaan. Matkailuneuvonnan Rantakasarmin toimipisteellä on tammi-helmikuussa 2022 poikkeukselliset aukioloajat sisäänkäynnin porrasremontin vuoksi. Päiväkohtaiset aukiolot voi tarkistaa kalenterista. Siirry kalenteriin.

Matkailuneuvonnan vieressä oleva lautan odotusaula ja aulan yleisö-WC:t ovat remontin aikana suljetut. Lähimmät yleisö-WC:t sijaitsevat Linna Barin terassilla ja Suomenlinna-museota vastapäätä. Katso kaikkien yleisö-WC:den sijainnit Suomenlinnan digioppaalta. Siirry digioppaalle.

Matkailuneuvonta

Suomenlinna on noin miljoonalla vuosittaisella kävijällään yksi Suomen suosituimmista nähtävyyksistä. Linnoituksen ympärivuotinen matkailu­neuvonta palvelee vierailijoita aivan HSL:n lautan laiturin tuntumassa sijaitsevassa vaalean­punaisessa Rantakasarmissa.

Matkailuneuvojat antavat mielellään vinkkejä vierailulle ja kertovat avoinna olevista palveluista ja ajankohtaisista tapahtumista. Neuvonnassa jaetaan maksutonta Suomenlinna-esitettä yhdeksällä kielellä. Esite löytyy myös pdf-versiona tämän linkin takaa. Esitteessä on linnoituksen kartta sekä perustiedot historiasta, nähtävyyksistä ja palveluista. Palveluiden tarkemmat aukiolotiedot voi tarkistaa kalenterista.

Aukiolot ja yhteystiedot

Suomenlinnan matkailuneuvonta palvelee päivittäin pois lukien muutamat pyhäpäivät. Päiväkohtaiset aukiolot voi tarkistaa kalenterista. Siirry kalenteriin. Matkailuneuvonnan henkilökunnan tavoittaa numerosta 029 533 8410 ja sähköpostitse osoitteesta info@suomenlinna.fi.

Pääsymaksuton johdantonäyttely

Samassa tilassa matkailuneuvonnan kanssa sijaitsee pääsymaksuton johdantonäyttely, joka antaa hyvät taustatiedot linnoitusvierailulle. Neuvonnan tiloissa on myös ilmainen langaton internetyhteys.

Tilaa Suomenlinnan uutiskirje

Haluatko saada ajankohtaista tietoa Suomenlinnan tapahtumista ja palveluista ensimmäisten joukossa? Tilaa Suomenlinnan uutiskirje sähköpostiisi. Kirjettä lähetetään noin 6-8 kertaa vuodessa. Siirry tilaamaan uutiskirje.

Anna palautetta

Suomenlinnan hoitokunta kerää aktiivisesti palautetta kaikilta linnoituksessa vierailevilta kävijöiltä sekä kokous- ja juhlatilojen asiakkailta.

Täytä palautelomake tästä. Vastaaminen vie vain pienen hetken. Palautelomake avautuu uudelle välilehdelle.

Voit arvioida vierailusi ja jakaa kokemuksiasi myös matkailusivusto TripAdvisorissa. Siirry TripAdvisorin sivuille.

Kävijöiden antama arvokas palaute päätyy linnoituksen matkailun kehittämis- ja koordinointityön avuksi sekä osaksi kohteen kokonaislaadun seurantaa. Kiitos palautteesta!