Kuvassa näkyy valkoinen kukkaketo, jonka taustalla Suomenlinnan muuria

Ajankohtaista

Kerro ideoitasi asukkaiden extranet-sivustoon

Suomenlinnan hoitokunta tulee vuonna 2019 siirtämään asukasviestintää verkkosivujensa vuokralaisosioista kohdennettuun vuokralaisten omaan extranet-sivustoon. Ilmoitustaulutiedottaminen rakennuksen C40 edessä ja asuinrakennusten ala-auloissa tulevat pysymään ennallaan.

Otettuasi asukkaana extranetin käyttöön saat paljon tietoa yhdestä paikasta. Esimerkiksi hoitokunnan tiedotteet, yhteystiedot, aukioloajat, asukasopas sekä lautta-aikataulut löytyvät jatkossa keskitetysti samasta paikasta. Lisäksi asukkaat saavat sivustolle keskustelupalstan, jota kautta vaihtaa ajatuksia. Kirjautumistunnukset ovat henkilökohtaiset ja sivustolla toimitaan omalla nimellä.

Ideat jakoon

Sivuston suunnittelu on käynnissä ja nyt asukkailla on mahdollisuus tulla mukaan suunnitteluun! Rakennamme sivuston asukkaita varten, joten haluamme kuulla sinun ideoitasi ja ajatuksiasi siitä, mitä sivustolla tarvitaan ja pitää olla. Mikä asia helpottaisi sinun arkeasi Suomenlinnassa? Mitä tietoja sinä asukkaana etsit Suomenlinnassa asumiseen liittyen, jotka voisimme lisätä tälle samalle sivustolle?

Kerro ideasi 6.1.2019 mennessä osoitteeseen vuokralaiset@suomenlinna.fi.

Lisätietoja

Suomenlinnan hoitokunta, viestintäpäällikkö Laura Klefbohm, puh. 0295 338 391

Suomenlinnan hoitokunta, kiinteistö- ja taloussihteeri Terhi Riihimäki, puh. 0295 338 366

Kaikki uutiset