Ajankohtaista

Suomenlinnan juhannus

Suomenlinnassa on palveluita avoinna läpi juhannuksen pyhien. Linnoitukseen voi saapua vaikkapa museovierailulle, nauttimaan ravintoloihin ja kahviloihin sekä tietysti ulkoilemaan ja ihailemaan nähtävyyksiä. Koko kohteessa ja palveluntarjoajien tiloissa huolehditaan turvallisuudesta ja palvellaan vastuullisesti.

Nauti merimatkasta

Suomenlinnaan kuljetaan vesiteitse ja lyhyen merimatkan aikana on loistava mahdollisuus nauttia maisemista ja kuvata Helsinkiä mereltä käsin. Katso HSL:n lautta-aikataulut tästä pdf-tiedostosta. JT-Linen vesibussien aikataulut löytyvät heidän sivuiltaan. Siirry JT-Linen sivuille.

Vieraile museoissa

Suomenlinna-museo, Sotamuseo ja Tullimuseo ovat avoinna läpi juhannuksen. Museoihin on mahdollista ostaa yhteislippu, jonka hinta on 19 €. Yhteislippu on voimassa koko kesän aina 30.9. saakka. Museoissa käy myös Museokortti sekä Helsinki-kortti. Lue lisää museoista.

Herkuttele

Suomenlinnan ravintoloista ja kahviloista löytyy tarjontaa myös juhannuksena. Poikkea kahville, lounaalle tai illalliselle. Ainakin ravintola Walhalla, Café Bar Valimo ja Adlerfelt ovat avoinna. Varmista paikkasi ja tee pöytävaraus. Pöytävarauksen voi tehdä kunkin ravintolan omilta verkkosivuilta. Siirry katsomaan ravintoloiden ja kahviloiden aukiolot kalenteristamme.

Ulkoile upeissa maisemissa

Suomenlinna muureineen, tykkeineen, tunneleineen ja kauniine puistoalueineen on hyvä kohde myös ulkoiluun. Kierrä kaikki nähtävyydet ja nauti raikkaasta meri-ilmasta.

Huomaathan, että Suomenlinnassa ei saa grillata edes kertakäyttögrillillä. Grillaus on kiellettyä, sillä tulen päästessä irti olisivat vahingot suuret arvokkaassa maailmanperintökohteessa. Pidetään yhdessä huolta Suomenlinnasta!

Yövy linnoituksessa

Yöpyminen Suomenlinnassa on hieno elämys. Varaa majoitus viihtyisästä Hostel Suomenlinnasta. Siirry hostellin verkkosivuille tekemään varaus. Majoitusta Suomenlinnassa tarjoaa myös Villa Silo. Villa Silo on varattavissa Airbnb:n kautta. Siirry Airbnb:n sivuille.

Nauti Lonnassa

Naapurisaaremme Lonnan palvelut ovat avoinna. Lonnasta löytyy ravintola, kahvila ja baari sekä sauna. Siirry lukemaan lisää Lonnan verkkosivuille.

Apua suunnitteluun?

Suomenlinnan matkailuneuvonta palvelee juhannusaattona 19.6. klo 11-18 ja muina päivinä tavalliseen tapaan klo 10-18. Kaikkien Suomenlinnan palveluiden aukioloajat voi tarkistaa kalenterista. Siirry kalenteriin tästä.

Tervetuloa!

Suomenlinnan matkailuneuvonta
Puh. 029 53 38 410
www.suomenlinna.fi
facebook.com/Suomenlinna
instagram.com/suomenlinnaofficial
twitter.com/SuomenlinnaWHS

Kaikki uutiset