Kuvassa näkyy valkoinen kukkaketo, jonka taustalla Suomenlinnan muuria

Ajankohtaista

Suomenlinnan kohteiden siivous uudistuu 1.9.2015 alkaen

Suomenlinnan hoitokunnan hallinnoimien kohteiden siivousjärjestelyt uudistuvat 1.9.2015 alkaen. Suomenlinnan yleisten tilojen, saunojen, rappukäytävien ja vuokrattavien kokous- ja juhlatilojen siivouksesta vastaa jatkossa ISS Palvelut Oy.

ISS Palvelut Oy tuottaa ja kehittää siivouspalvelua, johon yhdistyvät laatu-, ympäristö- ja turvallisuusnäkökulmat. ISS käyttää uusimpia siivousmenetelmiä ja yrityksellä on kokemusta historiallisten kohteiden siivouksesta vastaavissa kohteissa.

Muistutamme, että pelastuslaki kieltää asukkaiden tavaroiden säilytyksen asuinrakennusten rappukäytävissä tai yleisissä tiloissa. Kaikki ylimääräiset tavarat hankaloittavat rappukäytävien siivousta.

ISS:n siivoojat työskentelevät Suomenlinnan kohteissa arkisin, pääsääntöisesti kello 7-16 välillä ja he siivoavat yleisö-wc:t myös viikonloppuisin.

Jotta tilojen laadukas siivous toteutuu, voitte antaa palautetta siivouksesta täyttämällä palautelomakkeen tai puhelimitse hoitokunnan yhteyshenkilöille Vesa Tuiskulle tai Kirsti Masalinille.Käymme palautteet läpi yhteistyössä ISS:n kanssa.

Lisätietoa antavat
Kirsti Masalin, ympäristötyön ohjaaja, puh. 0295 338 341
Vesa Tuisku, työnjohtaja, puh. 0295 338 389

Kaikki uutiset