Ajankohtaista

Suomenlinnan herkullisin tapahtuma tulee taas

Suomenlinnan kahvilat ja ravintolat esittelevät tulevan kesän makuja Suomenlinnan Suupaloissa la-su 14.–15.5. Viidettä kertaa järjestettävässä suositussa tapahtumassa on tarjolla makeita ja suolaisia maistiaisia, joita myydään vain kyseisenä viikonloppuna klo 12–16 viiden euron annoshintaan. Menestyskonsepti perustuu herkullisiin makuihin ja merelliseen tunnelmaan.

– Suomenlinnan Suupaloissa on erinomainen tilaisuus poiketa saman päivän aikana useammassa kahvilassa ja ravintolassa fiilistellen alkavaa kesäkautta. Yrittäjät ovat panostaneet tapahtumassa tarjottaviin annoksiin tuoden niissä esille oman kahvilan tai ravintolan näköistä tarjottavaa, kertoo Suomenlinnan hoitokunnan tapahtumakoordinaattori Tiina Putkinen.

Suupaloja tarjoilevat Adlerfelt, Bastion Bistro, Cafe Silo, Café Vanille, Café Samovarbar, Café Bar Valimo, Linna Bar, Pizzeria Nikolai sekä Viaporin Deli & Cafe.

Maailmanperintökohde vain viidentoista minuutin merimatkan päässä

Linnoitukseen voi saapua Kauppatorilta HSL:n lautalla tai FRS Finland/Suomen Saaristokuljetus Oy:n  vesibussilla. HSL:n lautalla matka linnoitukseen kestää vain viisitoista minuuttia.

Reitit kahviloihin ja ravintoloihin paikan päällä Suomenlinnassa opastaa mobiililaitteilla toimiva digiopas. Digioppasta löytyy kaikki linnoituksen nähtävyydet ja palvelut ja digiopas neuvoo reitit perille.

Myös palveluiden aukiolotiedot ja vesiliikenteen aikataulut ovat palvelussa hyvin esillä.

Lisätietoja

Suomenlinna on historiallinen merilinnoitus ja Unescon maailmanperintökohde. Linnoitus on Suomen suosituimpia matkailukohteita, jossa vierailee vuosittain noin miljoona kävijää. Suomenlinna on myös kaupunginosa, jossa asuu noin 800 helsinkiläistä.

Kaikki uutiset