HSL:n lautta Suokki kuljettaa kävijöitä Suomenlinnaan

Ajankohtaista

Suunnitteletko vierailua Suomenlinnaan 3.5.2023?

Tutustu päivää koskeviin liikennejärjestelyihin ja poikkeuksiin vesiliikenteessä

3.5.2023 on poikkeuksellisia liikennejärjestelyitä Kauppatorin ympäristössä ja Suomenlinnan vesiliikenteessä, joihin on hyvä tutustua, jos olet suunnittelemassa vierailua Suomenlinnaan 3.5.2023.

Lisätietoa poliisin tiedotteessa osoitteessa https://poliisi.fi/-/pohjoismaiden-paaministerien-vierailu-aiheuttaa-poikkeuksia-liikennejarjestelyissa-helsingin-keskustassa

Vesiliikennerajoitusten vuoksi vesibussi ei liikennöi 3.5.2023 lainkaan.
Suomenlinnan lautat kulkevat poikkeusreittiä klo 9–22 välisenä aikana.

Sekä HSL:n henkilöliikenteen lautat että huoltolautta lähtevät molemmat poikkeuksellisesti Katajanokalta (osoite: Suomenlinnan huoltolautta, 00160 Helsinki), mutta käyttävät vakituisia laitureitaan Suomenlinnassa. Henkilöliikenteen lautta saapuu siis Suomenlinnan päälaituriin, huoltolautta Suomenlinnan huoltolaituriin. Ennen klo 9 ja klo 22 jälkeen lautat kulkevat normaalien aikataulujen mukaan vakituisista lähtölaitureistaan.

Lautta-aikataulut 3.5.2023

Huoltolautta M/S Ehrensvärd liikennöi poikkeuksellisesti klo 22.30 saakka, jotta ajoneuvot saadaan tarvittaessa kulkemaan ennen liikenteen palautumista normaaliksi.

Huomaathan, että raitiovaunu 4 Katajanokalle operoi harvennetulla vuorovälillä. Katajanokan laituria lähimpänä olevat pysäkit ovat Ulkoministeriö ja Merisotilaantori.

Lue lisää HSL:n tiedotteesta osoitteessa HSL.fi

Kaikki uutiset