Kuvassa näkyy valkoinen kukkaketo, jonka taustalla Suomenlinnan muuria

Ajankohtaista

Tervetuloa syksyn asukasiltaan 3.10.2017

Hoitokunta toivottaa kaikki suomenlinnalaiset tervetulleiksi asukasiltaan!

Tilaisuus alkaa Tenalji von Fersenissä (B17c) tiistaina 3.10.2017 kahvitarjoilulla klo 17.45. Ohjelman osuus on klo 18.00–20.00. Myös linnoituksen toimijat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Tule tapaamaan hoitokuntalaisia, keskustelemaan ja kysymään ajankohtaisista asioista. Kerromme mm. ajankohtaisista korjausprojekteista ja matkailusta. Lisäksi paikalla on poliisin edustaja kertomassa kesäkauden terveisiä Suomenlinnasta.

Voit lähettää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä 29. syyskuuta mennessä osoitteeseen vuokralaiset@suomenlinna.fi. Voit myös tuoda kysymyksesi paperilla toimistolle osoitteeseen C 40. Kirjoita kuoreen tässä tapauksessa ”asukasilta”.

Tilaisuudelle varatut kaksi tuntia kuluvat nopeasti. Kaikkiin kysymyksiin kuitenkin vastataan: yli jääneisiin kysymyksiin vastaamme paperilla, joka on saatavilla C40 asiakaspalvelusta tapahtuman jälkeen ja pyytämällä sähköpostitse osoitteesta vuokralaiset@suomenlinna.fi.

Lisätietoja tilaisuudesta voit kysyä sähköpostilla osoitteesta vuokralaiset@suomenlinna.fi tai puhelimitse numerosta 0295 338 430.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Lämpimästi tervetuloa!

Kaikki uutiset