Ajankohtaista

Turvallisuus Suomenlinnassa korona-aikana

Helsingin kaupunginosana Suomenlinnaa koskevat samat korona-ajan säännöt kuin muutakin pääkaupunkiseutua. Ajantasaisen tilanteen voi tarkistaa THL:ltä. Avaa ohjeet THL:n sivuilta.

Suomenlinnassa suurin osa palveluista on jälleen avoinna kesäkuusta lähtien. Kauniissa merilinnoituksessa voi nauttia palveluista, kulttuurista ja ulkoilusta merellisissä maisemissa. Tarkat tiedot auki olevista palveluista näkee päiväkohtaisesti aukiolokalenteristamme. Avaa Suomenlinnan verkkosivujen aukiolokalenteri.

Kesäkuusta lähtien voidaan järjestää pieniä yleisötilaisuuksia osallistujarajoituksin. Tapahtumista ilmoitetaan kalenterissa. Avaa Suomenlinnan verkkosivujen tapahtumakalenteri.

Suomenlinnan kokous- ja juhlatilat ovat vuokrattavissa. Aluehallintoviranomaisten määräämät kokoontumisrajoitukset eivät koske yksityistilaisuuksia, mutta kokous- ja juhlatilojen henkilömääriä on rajattu terveysturvallisten yksityistilaisuuksien mahdollistamiseksi. Siirry tutustumaan tiloihin.

HSL rajoittaa lauttojen matkustajamäärää toistaiseksi noin 75 prosenttiin. Kauppatorilta päivittäin liikennöivän HSL:n lautan lisäksi linnoitukseen pääsee arkisin Katajanokalla HSL:n huoltolautalla. Linnoitukseen pääsee myös JT-Linen vesibussilla Kauppatorilta. Vesibusseissa rajataan matkustajamäärää toistaiseksi. Kaikilla aluksilla voi matkustaa ulkona. Siirry lukemaan lisää kulkuyhteyksistä.

Pyydämme kaikkia kävijöitä huomioimaan koronavirustilanteeseen liittyvät säännöt ja ohjeet turvaväleistä, käsihygieniasta, kasvomaskeista ja korttimaksusta.

Matkailuneuvonta on avoinna ja palvelee ma-su klo 10-18: puh. 0295 338 410, info@suomenlinna.fi tai Facebookin Messengerissä.

Kiitos, että noudatat ohjeita!

Kaikki uutiset