Ajankohtaista

Turvallisuus Suomenlinnassa korona-aikana

Helsingin kaupunginosana Suomenlinnaa koskevat samat korona-ajan säännöt kuin muutakin pääkaupunkiseutua. Ajantasaisen tilanteen voi tarkistaa THL:ltä. Avaa ohjeet THL:n sivuilta.

Palvelut, tapahtumat ja vuokrattavat tilat

Kauniissa merilinnoituksessa voi nauttia palveluista, kulttuurista, historiasta ja ulkoilusta merellisissä maisemissa. Tilaa ulkoiluun riittää hyvin. Tarkat tiedot auki olevista palveluista näkee päiväkohtaisesti aukiolokalenteristamme. Avaa Suomenlinnan verkkosivujen aukiolokalenteri.

Yleisötilaisuuksia järjestetään kulloinkin voimassa olevien rajoitusten puitteissa. Tapahtumista ilmoitetaan kalenterissa. Avaa Suomenlinnan verkkosivujen tapahtumakalenteri.

Suomenlinnan kokous- ja juhlatilat ovat vuokrattavissa. Kokoontumisrajoitukset eivät koske yksityistilaisuuksia, mutta kokous- ja juhlatilojen henkilömääräsuositus on tavallista pienempi turvallisten tilaisuuksien mahdollistamiseksi. Siirry tutustumaan tiloihin.

Kulkuyhteydet

Kauppatorilta päivittäin liikennöivän HSL:n lautan lisäksi linnoitukseen pääsee arkisin Katajanokalla HSL:n huoltolautalla. Linnoitukseen pääsee myös JT-Linen vesibussilla Kauppatorilta. Kaikilla aluksilla voi matkustaa ulkona, tarjolla on käsidesiä ja turvaväleistä muistutetaan. Vesibusseissa rajataan matkustajamäärää toistaiseksi. Siirry lukemaan lisää kulkuyhteyksistä.

Huolehditaan yhdessä turvallisuudesta

Pyydämme kaikkia kävijöitä huomioimaan koronavirustilanteeseen liittyvät säännöt ja ohjeet turvaväleistä, käsihygieniasta, kasvomaskeista ja korttimaksusta. Kiitos, että noudatat ohjeita!

Helsingin kaupungin Heatmap-palvelu näyttää reaaliaikaisesti Helsingin eri alueiden, nähtävyyksien ja palveluiden ruuhkatilanteen karttanäkymässä. Heatmapin avulla voi esimerkiksi ajoittaa Suomenlinnassa vierailun hiljaisempaan ajankohtaan. Siirry heatmapiin.

Kysyttävää?

Matkailuneuvonta on avoinna ja palvelee ma-to klo 10-16 ja pe-su klo 10-18: puh. 0295 338 410, info@suomenlinna.fi tai Facebookin Messengerissä.

 

Kaikki uutiset