Vastuullisuus

Sateenkaariystävällinen Suomenlinna

Suomenlinna on sateenkaariystävällinen kohde.
Merilinnoitus on Unescon maailmanperintökohde, johon kaikki ovat tervetulleita.

Suomenlinnaa hallinnoi, ylläpitää, restauroi ja esittelee Suomenlinnan hoitokunta, joka on sitoutunut We Speak Gay -yhteisön partnerijäsenenä edistämään inklusiivisuutta ja yhdenvertaisuutta koko kohteessa.

Suomenlinnasta We Speak Gay -yhteisöön kuuluvat seuraavat palvelut ja kokonaisuudet:

Adler Wine House
Café Bar Valimo
Café Samovarbar
Café Piper
Ehrensvärd-museo
Hostel Suomenlinna
Lonnan saari
Ravintola Adlerfelt
Suomenlinna-museo, museokauppa ja kahvila
Suomenlinnan Lelumuseo
Suomenlinnan tapahtumatilat
Suomenlinnatours, auktorisoidut opaspalvelut ja palvelut ryhmille
Suomenlinnan vierailijakeskus
Suomenlinnan vierassatama
Tykistölahden jäätelökioski

Yhdessä haluamme mahdollistaa kaikille hyvän ja turvallisen vierailun Suomenlinnassa.
Tervetuloa!

We speak gay -karttaa on saatavilla Suomenlinnan vierailijakeskuksesta sekä muista Suomenlinnan yhteisöön kuuluvilta toimijoilta.

We speak gay -yhteisöön kuuluvat jäsenet tunnistat tästä tunnuksesta palveluiden toimipisteessä.

Siirry tästä linkistä lukemaan lisää We speak gay -yhteisöstä verkkosivuilta

Café Bar Valimo ja Suomenlinnan vierassatama

Meille on tärkeää, että jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi käydessään Valimolla tai yöpyessään vierassatamassa. Henkilökuntamme koostuu monimuotoisesta ja inklusiivisesta ryhmästä, joka sitoutuu tarjoamaan lämpimän ja ystävällisen ilmapiirin kaikille asiakkaille. Tavoitteenamme on luoda tila, jossa kaikki voivat nauttia hyvästä ruoasta, tunnelmasta ja yhdessäolosta ilman pelkoa tai syrjintää.

Hostel Suomenlinna ja Suomen leirikouluyhdistys

Olemme sitoutuneet kohtelemaan kaikki vieraitamme, työntekijäitämme ja yhteistyökumppaneitamme kunnioittavasti ja yhdenvertaisesti. Haluamme luoda
ilmapiirin, jossa kaikki vieraamme tuntevat voivansa olla omia itsejään sellaisena, kuin ovat. Hostel Suomenlinna on turvallinen syrjinnästä vapaa alue, emmekä
hyväksy minkäänlaista alentavaa puhetta tai käytöstä -keneltäkään. Meille kaikki sateenkaaren värit ovat yhdenvertaisia!

Suomenlinnan Lelumuseo ja Café Samovarbar

Lelumuseon olemassaolon ytimeen kuuluu suvaitsevaisuus ja kaikkien kanssaeläjien arvostaminen – etniseen taustaan, sukupuoliseen identiteettiin, uskontokuntaan tai fyysisiin ominaisuuksiin katsomatta. Myötäkulkevaa asennetta vaadimme myös asiakkailtamme.

Ravintola Adlerfelt

Meillä voi nautiskella lasillisen tai herkutella pitkään. Pyrimme mahdollistamaan sen suloisen hetken, jolloin kaikki tuntuu juuri oikealta. Toivomme vierailun ravintolassa saavan hymyn huulillesi ja luomaan muistoja, jotka saavat sinut palaamaan uudestaan. Tulet sitten vieraaksemme täältä Helsingistä tai ihan mistä tahansa päin maailmaa, pyrimme olemaan suosikkiravintolojesi kärjessä. Adlerfelt on meidän ja teidän happy place, jonne me kaikki ollaan sydämellisesti tervetulleita ikään, sukupuoleen, seksuaalisuuteen tai alkuperään katsomatta.

Lonnan saari

Lonna on turvallinen saari, meille ja sinulle. Saari, jossa luodaan hyviä hetkiä vain 10 minuutin meriseikkailun päässä Helsingin Kauppatorilta. Lonna saa hymyn huulillesi ja mielesi rentoutumaan, lupaamme sen. Lonnaan juuri sinä, ikään, sukupuoleen, seksuaalisuuteen tai alkuperään katsomatta, olet äärimmäisen tervetullut! Meille jokainen saarivieras on kullan arvoinen ja tahdomme tehdä juuri sinun päivästäsi ikimuistoisen.