Viaporin Kekri 2020

Viaporin Kekri – vinkkejä osallistujalle

Suomenlinnan toimijat haluavat järjestää kaikille turvallisen Viaporin Kekrin

Olemme levittäneet ohjelmaa laajalle alueelle Suomenlinnassa ja tarjolla on paljon pieniä esityksiä ulkoalueilla. Mahdollisimman moni ohjelma on varattavissa ennakkoon – tutustu ohjelmaan ja suunnittele oma tapahtumakierroksesi etukäteen. Varaa paikkasi ennakoon niihin tapahtumiin, joihin haluat varmistaa paikkasi. Myös ravintolat ottavat vastaan pöytävarauksia.

Update: JT-Line kuljettaa Kekriin matkaajia edullisella 6 €/aikuinen, 4 €/lapsi meno-paluulipun hinnalla (normaalisti 8 €/aikuinen ja  6€/lapsi). Lue lisää alta kohdasta kulkuyhteydet Suomenlinnaan.

Seuraa Viaporin Kekriä myös Facebookin tapahtumasivulla. Siirry Facebookin tapahtumasivulle tästä. 

 1. Saavu paikalle vain terveenä. Jos sinulla on flunssanoireita tai olet tavannut sairastuneita tai altistuneita ihmisiä, ethän osallistu tapahtumaan!
 2. Pese käsiä ahkerasti.
 3. Käytä käsidesiä.
 4. Aivasta nenäliinaan tai hihaasi.
 5. Pidä riittävät turvavälit.
 6. Suosittelemme Viaporin Kekri tapahtumassa kasvomaskin käyttöä joukkoliikenteessä saapuessasi ja lähtiessäsi, sisätiloissa, opastuksilla ja aina kun lähikontakteja on vaikea välttää (turvaväli 1-2 metriä on minimi).

Tapahtumapäivänä Suomenlinnaan pääsee HSL:n lautalla sekä JT-Linen vesibussilla. Molempien lähtö- ja paluupaikka on Kauppatori.

Tapahtumapäivän kulkuyhtedet voi katsoa aikataulujulkaisusta. Siirry aikataulujulkaisuun tästä (pdf). .

HSL:n lautalla saapuessasi valitse AB-vyöhyke.

JT-Linen vesibussitarjous vain Viaporin Kekrissä!

 • Edestakaisen matkan hinta aikuisilta 6 €, lapsilta 3 € (normaalisti 8 € ja 4 €). Siirry tästä suoraan lippuostoksille.
 • JT-Line kuljettaa Kekri-kansaa Kauppatorin Kolera-altaalta Suomenlinnan Tykistölahteen lauantaina 31.10.2020 seuraavan aikataulun mukaan:
 • Lähdöt Kauppatorilta Suomenlinnaan: 15.15, 16.15, 17.30, 18.30, 19.45, 20.45, 21.45
 • Lähdöt Suomenlinnan Tykistölahdelta Kauppatorille: 15.45, 16.45, 18.00, 19.00, 20.15, 21.15, 22.15
 • Reittiä liikennöi M/s Amiraali-alus (puh. 0500 408 541)
 • Aluksella on myös kahvila, jossa myynnissä lämmintä glögiä ja muita virvokkeita.

HSL ja JT-Line kuljettavat matkustajia huomoiden koronarajoitukset ja matkustajien turvallisuuden vuoksi, aluksiin otetaan rajallinen määrä matkustajia.

Liiku varoen! Linnoituksen mukulakivikaduilla ja tunneleissa on elämyksellistä pimeään aikaan. Liiku kuitenkin varovasti ja pysy ohjatuilla reiteillä. Kiveykset voivat olla liukkaita ja reitti epätasainen.

Pääreittiä kunnostetaan! Suomenlinnassa kunnostetaan parhaillaan pääreittiä, jotta kulku kaduilla olisi turvallista jatkossakin. Ole varovainen ja huomioi työmaat kulkiessasi.

Suosittelemme korttimaksua! Suomenlinnassa ei ole pankkiautomaattia. Maksa ostoksesi mieluiten kortilla tai varaa käteistä ennen linnoitukseen siirtymistäsi.

Matkailuneuvonta palvelee! Suomenlinnan matkailuneuvonta palvelee tapahtumapäivänä klo 10 – 20. Löydät neuvontapisteen HSL:n lauttarannan läheisyydestä Suomenlinnan rantakasarmilta.

Haluatko tarjota ohjelmaa Viaporin Kekriin? Haluatko antaa palautetta? Lähetä meille viesti niin palaamme asiaan: tapahtumat(a)suomenlinna.fi.