Ajankohtaista

Vuokraa viljelylaatikko

Asukkailla on mahdollisuus vuokrata viljelykaudeksi 2019 Suomenlinnan hoitokunnalta viljelylaatikko ajalle 27.5.-31.10.2019.

Viljelylaatikon vuokrausehdot

Viljelylaatikon vuokra on 20,00 € / kausi, ja hintaan sisältyvät laatikon lisäksi vesipisteen käyttö. Alueittain numeroituja laatikoita on vuokrattavana Länsi-Mustasaarella ja Tallinmäellä. Kaikki laatikot ovat samankokoisia ja niissä on samaa multaa.

Viljelylaatikot vuokrataan ilmoittautumisjärjestyksessä, sähköpostitse. Asukkaan tulee lähettää osoitteeseen kirsti.masalin@suomenlinna.fi sähköposti-ilmoitus halukkuudestaan vuokrata viljelylaatikko. Ilmoittautumisviestistä tulee käydä ilmi asukkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Hoitokunta vastaa asukkaan ilmoittautumisviestiin ja toimittaa viljelysäännöt tutustuttaviksi. Hoitokunnan viestiin vastaamalla asukas sitoutuu vuokraamaan laatikon mainituin ehdoin ja säännöin.

Viljelylaatikoiden luokse ei saa viedä kalusteita. Laatikoissa ei saa viljellä monivuotisia tai viljelysäännöissä mainittuja haittakasveja. Kasvukauden päätyttyä viljelylaatikko tulee tyhjentää kasveista. Laskutus tapahtuu viljelykauden loppupuolella.

Lisätietoja:

Suomenlinnan hoitokunta, työnjohtaja Kirsti Masalin, puh. 0295 338 341 tai kirsti.masalin@suomenlinna.fi

Kaikki uutiset