Kuvassa näkyy valkoinen kukkaketo, jonka taustalla Suomenlinnan muuria

Ajankohtaista

Vuokralaisten oma extranet tulossa – ilmoita sähköpostiosoitteesi

Suomenlinnan hoitokunnan vuokralaisviestintä ottaa uuden askeleen, kun kevään aikana otamme käyttöön vuokralaisille tarkoitetun oman extranetin. Aiheesta on loppu- ja alkuvuodesta viestitty vuokralaistiedotteissa ja keskusteltu niin asukasyhteistyökokouksissa kuin viime asukasillassa. Suomenlinnalaisilla toimijoilla ja yrittäjillä on jo oma extransa, ja nyt asukkaatkin saavat omansa.

Kaikki hoitokunnan julkisilla verkkosivuilla oleva, vuokralaisille suunnattu sisältö siirtyy extranetiin, jolloin vuokralaisille tarkoitettu sisältö on salasanan takana vain vuokralaisten nähtävillä. Tällöin voimme vapaammin viestiä suomenlinnalaisille kuuluvista asioista. Extrasta löytyy kootusti kaikki uutiset, ohjeet, asukasopas, yleistiedot Suomenlinnasta ja esimerkiksi iso liuta hyödyllisiä linkkejä, jolloin vuokralaiset löytävät ne helposti yhdestä paikasta. Sivustolle tulee pyydetysti myös keskustelupalsta, jolle kaikki käyttäjät voivat kirjoittaa itse haluamistaan aiheista ja käydä niistä keskustelua muiden vuokralaisten kanssa. Kattavimmat tiedot löytyvät suomeksi.

Uutisisten seuraaminen helpottuu entisestään, sillä uutisista voi tilata itselleen sähköposti-ilmoituksen, jolloin saa saman tien tiedon uudesta uutisesta.

Lisäksi extrasta tulee suppeammat ruotsin- ja englanninkieliset versiot, joista löytyy pysyvät ohjeet, tiedot ja linkit.

Siirtymäkausi 2 kuukautta

Extranetin julkaisun jälkeen on kahden kuukauden siirtymäaika, jonka aikana kaikki vuokralaisten sisällöt ovat sekä extrassa että ulkoisilla verkkosivuilla. Tämän jälkeen sisällöt poistetaan ulkoisilta sivuilta, ja kaikki vuokralaisille tarkoitettu tieto löytyy suomenlinnalaisten omasta extranetistä.

Viestintäkanavat siirtymäkauden jälkeen

Siirtymäajan jälkeen hoitokunta viestii vuokralaisille extranetissä ja C40n edessä olevalla ilmoitustaululla. Jos et halua käyttää extranetiä, muistathan tarkkailla ilmoitustaulua, jossa julkaistaan kaikki samat tiedotteet kuin verkkoonkin.

Pysyvät tiedot ja ohjeet voi halutessaan hakea tulostettuina hoitokunnan asiakaspalvelusta sen aukioloaikoina tai etukäteen sovittuna muuna aikana.

Uutisten sähköposti-ilmoitusten ja fyysisen ilmoitustaulun lisäksi jaamme tiedon uudesta uutisesta Viaporilaiset-Facebook-ryhmään. Viapori-listan käyttö loppuu osaltamme, sillä sähköpostin voi tilata suoraan extranetistä. Extran myötä myös hoitokunnan Facebook-sivu jää osattomaksi, ja lopetamme sen käytön ainakin toistaiseksi.

Ilmoita sähköpostiosoitteesi, jos haluat käyttäjätunnuksen

Vuokralaisten extranet toimii sähköpostiosoitteen kautta muodostettavalla käyttäjätunnuksella. Kaikki yli 15-vuotiaat vuokralaiset saavat halutessaan tunnukset. Jos haluat käyttäjätunnuksen, toimitathan sähköpostilla osoitteeseen vuokralaiset@suomenlinna.fi seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite, ikä. Toimitathan kaikki em. tiedot, sillä puutteellisilla tiedoilla emme voi antaa käyttäjätunnusta.

Käyttäjätunnukset toimitetaan niitä pyytäneiden sähköpostiin extranetin julkaisun aikaan. Kyseisestä sähköpostista löytää ohjeet kirjautumiseen.

Nimikisan voittaja löytynyt – julkistus sivuston julkaisun yhteydessä

Extranetille haluttiin persoonallinen nimi, ja tästä järjestettiin aiemmin nimikilpailu. Saimme tähän hyviä ehdotuksia, ja projektitiimi hoitokunnassa valitsi ehdotusten joukosta yksimielisesti hienon nimen uudelle sivustolle. Palkinnoksi kisan voittaja saa opastetun Ehrensvärd-seuran Suomenlinnakierroksen ja pullakahvit. Voittajat julkistetaan sivuston julkistuksen yhteydessä, jolloin ohjeistamme palkinnon lunastamiseen. Kiitos kaikille osallistujille!

Lisätietoja asukasextrasta tai tietoa tai palautetta vuokralaisten viestinnästä:

  • kiinteistösihteeri Terhi Riihimäeltä, puh. 0295 338 430 tai maili vuokralaiset@suomenlinna.fi
  • viestintäpäällikkö Laura Klefbohmilta, puh. 0295 338 391 tai maili laura.klefbohm@suomenlinna.fi
Kaikki uutiset